banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç'ten esnaf ziyareti

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Güvenç,  sorunun bulunduğu alanlarda gerekli çalışmaların yapılması için talimat vererek, sorunları yerinde tespit etti.

 

Esnaftan ve vatandaşlarından yoğun ilgili gören Başkan Güvenç, esnafla ve vatandaşlarla sohbet ederek, tarihi divan yolu üzerindeki gezisini sürdürdü. Buradan Haşimiye Bölgesinde yer alan Kapalı Çarşıyı gezen  Başkan Güvenç, çarşıların üstünün tarihi dokuya uygun olarak örtünmesi için daire başkanlarına talimat verdi.

 

Yol güzergahı üzerinde bulunan Gümrük Hanını da ziyaret eden Başkan Güvenç, Gümrük Hanında bulunan vatandaşlarla ve turistlerle sohbet edip çay içti.

 

Tarihi Divan Yolu ve Haşimye Bölgesi gezisinin ardından bir değerlendirme açıklaması yapan Başkan Güvenç,   “Belediye binamızın önünden başlayarak Haşimiyedeki çarşı bölgesine kadar gezdik. Esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Lavabo ihtiyacını karşılama yerleri dile getirildi. Lavabo için yer tespitinde bulunduk. Öte yandan Mevlevihane cami ve çevresinin durumuna baktık. Haşimiye’de bulunan çarşılarının üstünün kapatılması ile ilgili inceleme yaptık. Esnafımızla selamlaştık” şeklinde konuştu.

 

Başkan Güvenç’e ziyaretleri esnasında , Genel Sekreter Yardımcısı  Mehmet Emin Özçınar ve Daire Başkanları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.