banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Güvenç'in Gezmediği köy kalmadı


AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin’in de eşlik ettiği köy gezilerinde vatandaşlarla köylerin sorunları hakkında toplantılar gerçekleştiren Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da yapılan altyapı çalışmaları ve Şanlıurfa için gerçekleştirecekleri 763 projeyi anlattı.

 


İlk olarak Büyüktopçu köyünü ziyaret eden Celalettin Güvenç, yapılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Biz çalışıyoruz, memleketin iki yakası bir araya gelsin diye. Recep Tayyip Erdoğan bir çözüm süreci başlattı. 30 senedir analar ağladı. Hamd olsun bir yıldır silahlar sustu. Bunu da taçlandırmamız lazım. Silahların tamamen toprağa gömülmesi lazım. Güç vereceksiniz devam edeceğiz. Dik durursak, kenetlenirsek yolumuza devam ederiz ve hizmet ederiz. Şu köylerimizi yaşanılabilir hale getirmemiz; tarımsal gelirlerimizi; sulama projelerini takip etmemiz lazım” dedi.


Tüm Köylerimizin Altyapı Sorunlarını Çözeceğiz
Daha sonra Büyüktopçu köyünde incelemelerde bulunan Celalettin Güvenç, Viranşehir’e bağlı Kadıköy’e geçerek, burada vatandaşlarla buluştu.

 


Burada vatandaşlarla sohbet eden Celalettin Güvenç, “1 Nisan günü Su, Kanalizasyon ve yol İdaresini, genel müdürlüğü kuracağız. Şu ana kadar bir yol ve su müdürüyle bu kadar işin peşinde koştuk. Ama inşallah Büyükşehir’in imkânlarıyla artık çok daha kuvvetli bir kadro ve artan bir bütçemiz olacak. Önümüzdeki dönem tüm köylerimizin altyapı sorunlarını çözeceğiz. Bunun için Büyükşehir belediyesinin imkânlarını seferber edeceğiz” dedi.

 


Büyüktopçu köyünden ayrılarak Demo köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Celalettin Güvenç, burada bulanan vatandaşlara; “Bizim amirimiz de hesap verecek yerimizde sizlersiniz. Biz sizlerin emrinde olacağız” dedi.
AK Parti Amblemli ve Celalettin Güvenç yazan T-shirtleri giyen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Celalettin Güvenç, daha sonra köyden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.