banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Güvenç'e zılgıtlı karşılama-VİDEO

Beyazyaprak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, millete hizmeti ibadet sayarak çalışacaklarını belirterek, “Bizler sizlerin hizmetkârıyız. Allah’ın izniyle yeni dönemde Şanlıurfa’da Altın bir sayfa açacağız” dedi.
Eyyübiye İlçesine bağlı Beyazyaprak Mahallesinde zılgıtlarla karşılanan Celalettin Güvenç, mahalle sakinlerine seslenerek, Şanlıurfa’nın 30 Mart 2014’ten itibaren tüm ilçe ve köyleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Şanlıurfa için yönetileceğini söyledi.
AK oylarla seçilecek Belediye Başkanları ve Meclis üyelerinin uzman ve tecrübeli kadrolardan oluşacağını belirten Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa’mızı, Eyyübiye’mizi, Harran’ımızı, Viranşehir’imizi daha yaşanabilir hale getirmek için mücadele edeceğiz. İnançlıyız, milletimize, hükümetimize ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanıyoruz. En önemli özelliğimiz millet sevdamız; millete hizmeti ibadet saymamızdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği ve 10 yıldır dalga dalga önce memleketimizde yaydığı, sonra da dünyada örnek gösterilecek şekilde uyguladığı hizmet anlayışı budur. Devletin var olabilmesi için, milletin var olması, gençliğin rahat etmesi, kadınlarımızın rahat etmesi, köylerimizin yaşanabilir olması, işsizlik seviyesini daha aşağı çekmemiz lazım” dedi
‘İşsizliği Aşağıya Çekeceğiz ‘
Celalettin Güvenç, Milletin uyandığını, devletin milleti kucakladığını, ayrının gayrının bittiğini, Devlet kimsesizlerin kimsesi olduğunu kaydederek, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 10 sene önce nasıl hastanelerde yattığınızı, ilacı kaç liraya aldığınızı; asgari ücret ne kadar olduğunu biliyorsunuz. O devletin kapılarını fakire fukaraya nasıl sur ettiklerini, giremediğinizi biliyorsunuz. Bizler sizlerin hizmetkârıyız. Allah’ın izniyle yeni dönemde Şanlıurfa’da Altın bir sayfa açacağız. Buraları daha yaşanabilir hale getireceğiz. Gençlerimiz için meslek edindirme kursları açıp işsizliği aşağıya çekeceğiz. Kadınlarımız, yaşlılarımız için özel merkezler açacağız. Bütün amacımız; bu bölgeyi daha yaşanabilir hale getirmek, susuzluğu, yoksulluğu, yolsuzluğu, çamuru tarihe gömmektir” dedi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, mahalle buluşmalarına gösterdikleri ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, artık Eyyübiye İlçesine hizmetin daha hızlı bir şekilde ulaşacağını belirterek, 1 Nisan’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Eyyübiye’nin Celalettin Güvenç’i en yüksek oyla seçileceğini söyledi.
Kadınların da katıldığı buluşmanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte halay çeken Celalettin Güvenç, mahalle buluşmasından karşılandığı gibi yine zılgıtlarla uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.