banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Güvenç’e çarşı esnafından büyük ilgi VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Her gittiği yerde ilgi gören ve sevgiyle karşılanan Güvenç’i esnaf bağrına bastı.
Beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Yıldız, Cemil Çadak, İsmail Güneş ile birlikte Akarbaşı ve T.Ziyaeddin Akbulut iş merkezi esnafını gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, esnaf tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

30 yıllık tecrübe ekmeğini yediğim Şanlıurfa Büyükşehir’e
Herkesle selamlaşarak hal hatır soran Güvenç, esnafla bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.
Şanlıurfa’yı doğduğu yerden daha çok bildiğini ve tanıdığını belirten AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “2,5 yıldır görev yaptığım Şanlıurfa’yı, Şanlıurfalıları çok sevdik. Ekmeğini yediğimiz memleket mukaddes bir memleket, Peygamberler şehri. Buraya hizmet etmek, Urfalıların hizmetkarı olmak ta çok önemli ve kutsal bir görevdir. 30 yıllık Devlet tecrübemi Şanlıurfa için harcayacağım. En ücra köylerimize bile hizmet götürmek için Büyükşehir’e aday olduk. Zira Şanlıurfa Büyükşehir olunca yetkileri de ona göre artıyor. Valilik Devlet makamı olarak devam edecek ancak il geneline Büyükşehir Belediyesinden yapılacak. Bizde Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle 1 Nisan sabahı yeni bir sayfa açarak diğer ilçe Belediyelerimizle birlikte Şanlıurfa’mızın en ücra köşesine bile hizmet götüreceğiz. Köylerimiz Mahalle oldu. Onun için köylerin sorunlarını en acil bir şekilde Büyükşehir Belediyesi olarak çözüme kavuşturacağız. Esnaflarımızın varsa sorunlarını her fırsatta dile getirip gereğini yapacağız, yapılmasını sağlayacağız. Devlet millet için vardırb Kimse merak etmesin. Geleceğin Şanlıurfa’sını hep birlikte inşa edeceğiz inşallah” dedi.
Akarbaşı ve T.Ziyaeddin Akbulut iş merkezi esnafının geneli Valilik döneminde de kendisinden memnun olduklarını belirterek, yine destek olacaklarını, Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara en iyi şekilde hizmet edeceğine inandıklarını belirterek, şimdiden hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.