banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Güvenç, zılgıtlarla karşılandı VİDEO

AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelerek çalışmaları anlatmaya devam eden Başkan Adayı Güvenç, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Haliliye teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kollarıyla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç; “Urfalıların, teşkilatlarımızın desteği ve başbakanımızın takdiri ile yeni bir yolculuğa, kutlu bir yolculuğa çıktık. Türkiye’nin en güzel kentlerinden potansiyeli en yüksek kentlerden Şanlıurfa’mızda altın bir sayfa açmak için yola çıktık. Sadece Urfa’mız için değil, ülkemiz için tarihi öneme sahip bir seçimdir” dedi.

Kadınları bilgilendirme programları gerçekleştirdiklerini anlatan Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü programa AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “Şanlıurfa’nın büyümesi için; büyük şehre, büyük başkan adayımız var” dedi.

Ak Gençlik Hem Partinin Hemde Türkiye’nin Güvencesi Ve Geleceğidir.

Daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları toplantısına katılan Güvenç, gençlerle hasbihal etti. Başkan Adayı Güvenç; “AK Gençlik hem partinin hem de Türkiye’nin güvencesi ve geleceğidir. Kadınlarımızla beraber görünmez kahramanlar gençlerimizdir. İşin mutfağında 12 yıldır emek veren, fedakârlık gösteren sizlersiniz. Çok doğru bir yerde, doğru zamanda, doğru kararlarla, enerjinizi doğru şeylere harcıyorsunuz” dedi.

Toplantıya Başkan Adayı Güvenç’in katılımlarından dolayı büyük bir motivasyon elde ettiklerini belirten Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “AK Gençler olarak AK Partinin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Sonuna Kadar Başkanımızın Yanındayız

AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına geçen AK Parti Başkan Adayı Güvenç, burada yaptığı konuşmada bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AK Parti Başkan Adayı Güvenç, halkın sağduyusuna ve AK Kadroların çalışmalarına inandıklarını belirterek; “Bundan önce olduğu gibi bu seçimde de aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Allaha şükür yapılan çalışmalar sonunda karanlık günler, bulutlu günler geride kaldı. Bu seçimde Başbakanımızın 12 yılda gerçekleştirdiği en önemli değişimlerden biri büyükşehir yasasıdır. Bu seçimde yerel parlamento anlamında belediye meclis üye seçimi olacaktır. Türkiye’nin 7. Büyük ili olan Şanlıurfa’nın tamamının tek elden yönetilme seçimi olacaktır” diyerek seçimin önemine dikkat çekti.  

Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklaması ile teşkilat tanışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Amacımız teşkilatımızla Başkan Adayımızın bir araya gelmesidir. İl Kadın Kollarımız, İl Gençlik Kollarımız ve Merkez İlçelerimizden Haliliye’yi ziyaret ettik. 2014 bizim için önemli bir seçimdir. Bu seçimde yine istikrar sürecek” dedi.

Tanışma toplantısında konuşan İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma; “30 Mart bizim için bayram olacak. Sonuna kadar başkanımızın yanındayız” dedi.
Ziyaretler esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Halit Taşdönderen, Mustafa Güneş ve Cemil Çadak eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.