banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Güvenç ve Eyyüpoğlu, yatırımları anlattılar

Başkan Celalettin Güvenç beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu ile Hamurkesen ve Akziyaret Mahallelerini ziyaret etti, sorunları yerinde çözdü.

 

İkili daha sonra bir şantiyede ki işçileri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

 

Burada ki işçilere hitap eden Başkan Güvenç, muhalefetin bu ülkeyi ayırmak için bir araya geldiğini ve bazı gizli güçlerin bunlara destek verdiğini söyledi.

 

HER MİLLETİN KAFASINI AYRI KARIŞTIRIYORLAR

 

Tarihte dış güçlerin bu ülkeyi parçalamaya çalıştığını ancak bunu başaramadıklarını vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti.

 

"Çalışanın ayrı kafasını karıştırıyorlar, Türk'ün kafasını ayrı, Kürt'ün kafasını ayrı Arap'ın kafasını ayrı karıştırıyorlar. Nasıl Çanakkale'de Sarıkamış'ta 72 millet karşımıza geçti bizim toprağa gömdülerse zayiat verdilerse aynısı yapıyorlar. Biri Amerika'dan konuşuyor biri batıda Türkiye Türklerindir diyor  Bir yandan da Kılıçdaroğlu hepsi topyekun diyorlar ki bu AK Parti'yi yıkalım."

 

DEVLET NEZLİNDE HERKES EŞİTTİR

 

Başkan Güvenç, bu ülkede yaşayan her bireyin devlet nezlinde bir olduğunu ancak eski Türkiye'de bu durumun paraya mevkiye göre değiştiğini vurgulayarak şöyle devam etti:

 

"Ama AK Parti tüm bunlara karşı  dedi ki bu toprakta yaşayan herkes insandır hepsine o gözle baktı yaradanı yaradandan ötürü sevdi. Herkes nasıl Allah indinde eşitse devlet indinden de eşittir dedi bu hükümet. Bu vatanda yaşayan Arap'ın da Türk'ün de Kürt'ün de temsilcisi benim dedi."

 

2 YILDA 324 OKUL YAPTIK

 

Vatandaşlara AK Parti'nin Şanlıurfa ve ülkeye yapmış olduğu hizmetleri açıklayan Başkan Güvenç, eski Türkiye'de bir yapının yıllar sürdüğünün altını çizerek şunları aktardı:

 

"Nissibi Köprüsü'nün temelini attık geçen günde açılışını yaptık. Suruç Tüneli 3 Milyon TL harcandı 3 yılda açtık. Eskiler 26 kilometrelik Urfa tünelini 25 senede yapmışlar. Bizler 3 yılda Suruç'a suyu götürdük. Eskiden gazetelerde hep bir sınıfta 40 kişi kalıyor diye haber yapılırdı ama şimdi yok neden çünkü 2 yılda  324 okul yaptık 700 Milyon harcayarak.  Bakın bügün Şanlıurfa ve ilçelerde ki okulların sınıf mevcudu 30 kişiliktir."

 

 

HİÇKİMSEYE HAKSIZ PARA KAZANDIRMADIK

 Yıllardır farklı kademelerde devlete hizmet ettiğini anlatan Başkan Güvenç, hep vatandaşın ve devletin parasını boş yere harcamadıklarını vurgulayarak, "Hiçkimseye haksız yere para kazandırmadık. Tayyip Erdoğan ülkenin kaderini 3 kat büyüttüyse fakirin rızkını 5 kat büyüttü. Ondan bu millet arkasında. Zamanında 7 liralık ilacı Kürt, Türk kavgası yaptırarak 50 liraya sattılar. Bu bir ihanettir."

 

Seyit Eyüpoğlu ise yıllardır Şanlıurfa'yı Ankara'da temsil ettiğini ve en büyük desteğini milletten aldığını söyledi.

 

AK Parti'nin Şanlıurfa'ya yaptığı yatırımların Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmadığının altını çizen Vekil Eyüpoğlu, "Bizler parti olarak gücümüzü sizden alıyoruz. Siz bize güç verirseniz bu memleket daha çok büyür. Buna inanmayan varsa yapmış olduğumuz hizmetlere baksın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.