banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Güvenç ve Demirkol'dan evlere markaj VİDEO

Kapı kapı dolaşan Güvenç ve Demirkol, çaldıkları kapılardan yüzleri gülerek ayrıldı.

Belediye meclis adayları ve eşlerinin birlikte başlattığı çalışma ile Şanlıurfa'da bir ilke imza atarak evlere misafir oldular.

 

 

Mahalli seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Haliliye teşkilatı, bu akşam Bahçelievler semtinde bulunan çok sayıda eve ziyarette bulundular. Seçim Koordinasyon merkezin (SKM)’de Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma öncülüğünde örgütlenerek Gruplar halinde çat kapı evlere ziyarette bulunan ilçe teşkilatına, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’te eşlik etti.

 

Haliliye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un grubunda yer alan Güvenç, gittikleri evlerde uzunca bir süre misafir edildiler. Gidilen evlerin yanı sıra cadde üzerlerinde bulunan esnaf dükkanları da ziyaret edildi. Bir süre esnafla sohbet eden Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı burada kendilerinden destek talebinde bulundu. Ak Parti Haliliye İlçe teşkilatına Ak Parti Kadın kolları Aysel Göncü’de eşlik etti.

 

Yaklaşık 3 saat süren ev ve esnaf ziyaretleri, seçim koordinasyon merkezindeki yapılan değerlendirme toplantısıyla son buldu.

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.