banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Güvenç; “Urfa’ya el birliğiyle hizmet edeceğiz”


Hizmet-İş Sendikasını ziyaretindeBaşkan Mehmet Reşat Özmen ve üyeleri tarafından alkışlarla karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, sıcak karşılamadan dolayı Başkan ve üyelerine teşekkür etti.

Alın terine saygı duyuyoruz
Hizmet- İş Sendikasında konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, alın terine saygı duyduğunu belirterek, “Çalışan kesime, esnafa içimden kaynayan bir sevgi ve muhabbet var” dedi.
Adaylık sürecinden bahseden Celalettin Güvenç, kısa süre içerisinde insan olarak kendisini duygulandıran, etkileyen ve unutulmayacak güzel anılar yaşadığını ifade etti.
Hizmet-İş Sendika Başkanı Mehmet Reşat Özmen ise, birlik ve beraberlik mesajı vererek, Şanlıurfa’nın selameti için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Önümüzdeki 5 yılı iyi değerlendirelim
Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasını da ziyaret eden Celalettin Güvenç, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve üyeler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Şanlıurfa’nın teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını ifade eden Celalettin Güvenç, el birliğiyle Şanlıurfa’ya hizmet edeceklerini belirterek, “Önümüzdeki 5 yılı iyi değerlendirelim. Çünkü bu millet buna layık. Türkiye’nin Şanlıurfa’nın potansiyeline ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik bütün İslam dünyasına lazım. Artık kapalı toplum değiliz. Artık toplum her şeyi biliyor işçisi de, bakkalı da, zenginimizde, fukaramızda biliyor. Kim bu topraklara, halka âşık, kim bu halkın önünü açmak istiyor. Kim bu halk için uykusuz kalıyor, kim samimi çalışıyor, kim çalışmıyor hepsini biliyor artık” dedi.
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Şanlıurfa’nın büyükşehir statüsüyle yönetileceğini söyleyerek, “Büyükşehrin büyük yükünü kaldıracak büyük başkanımız Celalettin Güvenç geldi” diyerek sevgi gösterisinde bulundular.
Ziyaretler esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.