banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Güvenç, Şarkın Gençliğiyle Bir Araya Geldi

Gençlere verdiği önemle bilinen Başkan Güvenç, Tülmen Köyünde gençlerle genel gündem üzerine sohbet ederek, gençleri tek tek dinledi. Gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Güvenç, her türlü konuda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak destek olacaklarını ifade etti.

 

Gençlerle yapılan etkinlikte açıklamada bulunan Başkan Güvenç, Gençlik kolları, şarkın gençleri grubuyla, üniversiteli gençlerle bir arada olduklarını belirterek, “Gençlerimizi Büyükşehir Belediyesi olarak ağırlıyoruz. Biz gençlerimize çok önem veriyoruz toplumumuzun, milletimizin, ülkemizin geleceği için bilinçli, şuurlu, ahlaklı, medeni cesareti yüksek, barışçıl gençler yetiştirmemiz lazım.Bu anlamda Başbakanımız önderliğinde on iki yıldır çok büyük çalışmalar yapıyoruz, emek veriyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak da bundan sonra üniversite gençliğimizle, lise gençliğimizle bütün gençlerimizle beraber olacağız” dedi.

 

Gençlerin dertleriyle dertlendiklerini ve gelişimlerine katkı sağlamak için imkânlar hazırlayacaklarını söyleyen Başkan Güvenç, “Piknikten sonra Şarkın Gençliği grubu Büyükşehir Belediyemizle Yakubiye’de Süleymaniye’de bin 500 kitabı çocuklarımıza ve gençlerimize dağıtacaklar. Bu tür faaliyetlere önem ve destek vermek zorundayız. Gençlerimizle beraber bu çalışmaları yürüteceğiz. Ben Pazar gününü böyle bir faaliyete ayıran Şarkın Gençliği gurubumuza çok teşekkür ediyorum. Pırıl pırıl gençler Allah sayılarını artırsın” şeklinde konuştu.

 

Şarkın Gençliğinde yer alan Osman Kabasin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç Bey her zaman olduğu gibi yine yanımızda oluyor. Başkanımız valilik döneminden beri devlet büyüklerimizin; ‘Gençler bizim teminatımızdır. Gençler bizim geleceğimizdir’ demelerinin en somut ifadesini biz Celalettin Başkan’da görüyoruz. Sadece lafta kalmıyor içini de fazlasıyla dolduruyor. Bu yüzden gençler olarak kendisine minnettarız. Şarkın Gençliğinin büyük abisi olarak görüyoruz Celalettin Güvenç Başkanımızı inşallah bundan sonra da desteklerinin devam edeceği sözünü verdiler bize biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun bütün genç arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Öte yandan Yabancı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Türkiye’de 1 yıl Türkçe hazırlık eğitimi alarak çeşitli bölümlerde eğitimlerini sürdüren; Afganistan, Somali, Cibuti, Yemen, Kongo, Tanzanya ve Romanya’dan gençlerde Şarkın Gençliği Grubunda yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.