banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Güvenç, Pazar'ı dolaştı-VİDEO


İlk olarak Süleymaniye Mahallesinde temaslarda bulunan Celalettin Güvenç, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelerek, AK Partili diğer büyükşehir belediyelerin sorunları nasıl çözdüğünü, nasıl değişim ve gelişimi sağladığını görmek üzere Gaziantep’e gidip yerinde tespit edeceklerini anlattı.
Süleymaniye esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, mahalle ve şehir hakkında görüş ve önerilerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılananCelalettin Güvenç, girdiği işletmelerdevatandaşların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, her türlü istek ve önerileri için iletişim adreslerinden kendisine ulaşılabileceğini söyledi.
Her zaman vatandaşın emrinde olduklarını söyleyen Güvenç, Şanlıurfa için ortak akıl ve birlikte hareket şuuru ile çalışacaklarını ifade etti.
Süleymaniye Mahallesindeki temaslarının ardından Karaköprü İlçesine geçen Celalettin Güvenç, burada da esnaf ve vatandaş görüşmelerini sürdürdü.
Karaköprü ilçesinde bulunan semt pazarını da ziyaret eden Celalettin Güvenç, Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Pazar esnafı ile alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden burada da vatandaşların önerilerini dinledi.
Ziyaretler kapsamında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.