banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Güvenç Pazar Esnafıyla Buluştu VİDEO ve FOTOĞRAFLI


İlk olarak ŞUTİM esnafını ziyaret eden Celalettin Güvenç’e İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akar, Şahban Kılıç, Gençlik Kollarından İ. Halil Aslan,  Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.


Hal esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek, kenti ortak akıl ve birlikte hareket ile yöneteceklerini toplumun tüm kesimini kapsayan projelerle Şanlıurfa’yı örnek bir şehir haline getireceklerinin altını çizdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


AK Parti iktidarı döneminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la başlayan Türkiye’nin değişim ve dönüşümünü güncel örneklerle anlatan Güvenç, yeni dönemde halkın teveccühü ile Şanlıurfa’da da değişim ve dönüşümü başlatacaklarını söyledi.


ŞUTİM’de yer alan esnaf ve alışveriş yapan vatandaşların bulunduğu bir kahveye giren Celalettin Güvenç, burada vatandaşlarla sohbet etti. Burada bulunan bir çocuktan isteklerini soran Celalettin Güvenç; çocuğun, “havuz ve bina yap” demesi üzerine Güvenç,  bunları yapılacağını ifade ederek, çocuktan okula gitme sözü aldı.

 


Daha sonra Beyaz Eşyacılarla bir araya gelen Celalettin Güvenç,     Şanlıurfa Oto Galericiler Derneğini ziyaret ettikten sonra esnafla bir araya geldi. Celalettin Güvenç, burada galericilerin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü hususunda çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Çalışmalarını aralıksız sürdüren Celalettin Güvenç’in son durağı Bamyasuyu Mahallesinde bulunan semt pazarı oldu. Pazar esnafıyla görüşen Celalettin Güvenç, alışverişe gelen vatandaşların belediyeden beklentilerini ve önerilerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.