banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Güvenç, Öncel ailesinde asıl meseleyi söyledi VİDEO

Öncel Ailesi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde bir konuşma yapan Celalettin Güvenç, 30 Mart 2014 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını ve birçok bakımdan önemli anlamlar taşıdığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde ibadet aşkıyla çalışılmadan, bilgiye, tecrübeye itibar edilmeden, deneyimli kadrolarla çalışılmadan Belediyenin yönetiminin zor olacağını ifade eden Celalettin Güvenç, “Bu iş sloganla, hamasetle, tembellikle, sen ben davasıyla olmaz. Bu iş Ahmet, Mehmet meselesi değil; Şanlıurfa’nın geleceği meselesidir. Şanlıurfa çok iyi planlanacak, çok iyi değerlendirilecek, şehir topyekûn kucaklanacak. Konut, trafik, uydu kentleriyle, yeşil alanlarıyla, imar sorunlarıyla, tapu sorunlarıyla, gençler için meslek kurslarıyla, kadın kültür merkezleriyle, spor merkezleriyle; insan odaklı, sosyal belediyeciliği önemseyen bir anlayışla yönetilmelidir. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“Bir Oy’dan Ne olur Demeyeceğiz”

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise, bir oyun öneminin Haliliye için Haliliye’nin Şanlıurfa için, Şanlıurfa’nın da Türkiye için, Türkiye’nin İslam Alemi için çok büyük öneminin olduğunu belirterek, “Bir oydan ne olur? Demeyeceğiz AK Partiye oyumuzu vereceğiz. Haliliye’de, Eyyübiye’de, Karaköprü’de ve Şanlıurfa’nın bütün ilçeleri için destek istiyoruz” dedi.

Öncel ailesinin toplantısına Güvenç'in yanı sıra AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, SKM'den Mustafa Güneş katıldı.

 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.