banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç, Öğrenci Gençlerle Bir Araya Geldi

Harran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin ve Konsey üyelerini öğrenci evinde ziyaret eden Celalettin Güvenç, öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilerle akşam sohbetinde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, öğrencilerle çay içip görüş alışverişinde bulundu.
Öğrenci Konseyinin güzel bir birliktelik içerisinde olduklarını söyleyen Şanlıurfa Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, sosyal ve bilimsel yaklaşımlarıyla duyarlı bir topluluk oluşturduklarını anlatarak, öğrencilerle Şanlıurfa’da bulunduğu iki buçuk yıl içerisinde birçok etkinlikte bir araya geldiklerini kaydetti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in öğrenci evini ziyaret ettiğini duyan vatandaşlarında yer aldığı öğrenci evinde, hal pazarında çalışan bir vatandaşın,  “Bu güne kadar hiçbir Valinin hal pazarını ziyaret etmedi. Vali iken 15 günde bir bizi ziyaret ettiniz. Siz Hal Pazarı esnafının yanına gelen ilk vali oldunuz” dedi.
Daha sonra öğrencilerle ve vatandaşlarla sohbetini sürdüren Güvenç, adaylık sürecini anlatarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Öğrenci evinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin, öğrenciler ve vatandaşlar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.