banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Güvenç, M.Akif Ersoy esnafıyla buluştu VİDEO ve FOTOĞRAFLI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Esnaf ziyareti esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti Gençlik kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve SKM temsilcisi Mahmut Saatçi eşlik etti.

Vatandaşlardan büyük teveccüh ve ilgi

Selahattin Eyyubi Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek, samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Vatandaşların ve işletme sahiplerinin büyük teveccüh ve ilgisiyle karşılanan Celalettin Güvenç, vatandaşlardan ve işletme sahiplerinden dua, destek ve olumlu yansımalar alarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade etti.

Bir işletme sahibine yönelik konuşmasında “Bütün meselenin insanların ve çalışanların hayatlarını rahatlatmak. Allah güç verirse toplumun refahını yükseltmektir” diyen Celalettin Güvenç, ziyaretlerini sürdürerek,  “İbadet aşkıyla çalışacağız sizin desteklerinizle” dedi.

Vatandaşların görüşlerini dinledi

Esnafla tek tek selamlaşıp hal hatır soran Celalettin Güvenç, bir vatandaşın yeşil alan, çevre yolları, şehir içi yollar ve seyir tepeleri konusunda görüşlerini dinleyerek, bu konulardaki proje ve çalışmalarından bahsetti.

Esnaf ziyaretini sürdüren Celalettin Güvenç, kendilerini dualarla karşılayan işletme sahibinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve kendileri için dua istedi.

Dualarımız sizinle

“İyilerin duasıyla evvel Allah arkandayız. Biz seni biliyoruz. Başımızın üstünde yerin var. Kim ne derse desin” diyen bir başka işletme sahibiyle de sohbet eden Celalettin Güvenç, Türkiye üzerinden oynanan oyunlardan ve trafik ve konut meselelerine değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.