banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Güvenç konuştu, O tercüme etti VİDEO

İşitme Engelliler Derneğini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, ‘Engellilerin İstihdamını artırmak için Çalışacağız’ dedi.

 

İşitme Engelliler Derneğini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, “Bizim için en Büyük şeref sizlere hizmet etmektir. Belediyemizde kapılar sonuna kadar sizlere açık olacaktır” dedi.
İşitme Engelliler Derneğine ziyarette bulunan Celalettin Güvenç, burada Dernek Başkanı Mustafa Tanrıverdi, dernek yönetim kurulu ve üyeleri tarafından karşılandı. STK’lara büyük önem veren Celalettin Güvenç, işitme engellilerle İşaret dilini kullanan tercüman aracılığıyla iletişim kurarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her türlü engelle mücadele ettiklerini söyledi.


‘Engellilerin İstihdamını artırmak için Çalışacağız’
Celalettin Güvenç,  ilk engelliler yasasını da AK Parti Hükümeti çıkardığını anımsatarak, “İhtiyaç duyulan İşitme Engelliler Okulunu başlattık ve son aşamaya getirdik. Buraya bir tane pansiyonda yapıyoruz. İnşallah okulumuzda iyi bir eğitim vereceğiz. Ayrıca önem verdiğimiz diğer bir konu ise engelli kardeşlerimizin iş ve meslek sahibi olmasıdır. Bunun için inşallah Büyükşehir Belediyesine geldiğimizde mutlaka sizlere özel kurslar açacağız ve istihdamınızı sağlamak için özel teşebbüslerle birlikte çalışacağız. Sporla ilgili olarak; sizler bizim sporla alakamızı, ilgimizi biliyorsunuz. Büyükşehir Belediyesine geldiğimizde İnşallah bununla ilgili özel bir Daire kuracağız ve özel bir bütçe ayıracağız. Bu bütçeden geçmişe göre daha rahat size harcama yapıp sizleri destekleyeceğiz. Özel İdarenin imkânları sınırlıydı. Daha çok köylere yönelik harcama yapıyorduk. Ama Belediyede direkt olarak sizlerle ilgileneceğiz” dedi.
Celalettin Güvenç, 2002 yılından bu yana AK Parti İktidarının ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi getirdiği noktayı dikkate almaları gerektiğini belirterek, devletin tüm insanlarını; engellilerini; Arap’ı, Kürt’ü ve Türk’ü kucakladığını anlattı.
“Bizim için en Büyük şeref sizlere hizmet etmektir” diyen Celalettin Güvenç, “Belediyemizde kapılar sonuna kadar sizlere açık olacaktır. Bu şehri sizler için daha yaşanabilir hale getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.


‘İmkânlar eşit ve adil Kullanılacak’
Hayattaki en büyük mutluluğun insanların yüzünün gülmesini sağlamak olduğunu ifade eden Celalettin Güvenç, “Bütün gücümüzle elimizdeki imkânları eşit ve adil bir şekilde bu çok önemli Şanlıurfalıların hizmetine sunacağız. Gençlik Kollarımızın ve benim telefon numaralarımızı alın 24 saat iletişim kanallarımız açık olsun. Sadece seçim için geldik gittik olmasın” dedi.
İşitme Engelliler Derneği’nde bir üyenin seçim döneminde işitme engelliler olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını ve Celalettin Güvenç’e her türlü desteği vereceklerini işaret diliyle anlattı.Dernek üyesi, Güvenç’in belediye başkanlığı seçimlerini kazanması dileğinde bulunup, Güvenç’e her zaman dua ettiklerini ifade etti.
İşitme Engelliler Dernek Başkanı Mustafa Tanrıverdi ise, Celalettin Güvenç’in Belediye Başkan Adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.