banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Güvenç, Kengerli köyünde konuştu

Güvenç, Kengerli köyü okul önünde toplanan vatandaşlara hitab eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Birlik, beraberlik olursa, kucaklaşıp helalleşirsek, birbirimizi anlarsak, saygı gösterirsek, namuslu yönetimlerin altında çalışırsak bu ülkenin ekmeği, suyu emin olun 76 milyona değil 176 milyona da yeter” dedi.

12 yılda 276 katrilyonluk yatırım yapmışız

Başbakanın toplantı yaparak bazı konuları anlatmalarını istediğini belirten Güvenç, hazırlanmış olan 12 yıllık icraatları içeren kitapçığı göstererek, “Başbakanımız dediki, gidin Allah için anlatın herkese. Bu muhalefet çamur atacak, sallıyacak. Hırsızlık var diyecek, bilmem ne diyecek. Ama sizin elinizde yaptığımız işler var. Allah için köylümüze, kentlimize selam söyleyin, onu anlatın. Değerli kardeşlerim, bacılarım. 12 yılda 276 katrilyonluk bu ülkenin doğusundan batısına yatırım yapmışız. 12 senede şu mübarek kente neler yapmışız başlıklar halinde anlatayım. Bu paraların hayali değil, nereye harcandığının santim santim hesabı var. 18 katrilyonluk yatırımı Allah’a hamdolsun sadece Şanlıurfa’ya yapmışız. Benim köylümü o kadar kötülüğe alıştırmışlar ki, muhtarın birisi, ‘yahu bizim hanımlar bu hastahanede mi yatacak’ diyor. Muhtarım helal olsun, bu hastahanede yatacak bizim bacılarımız. Bizim kardeşlerimiz buralarda yatacak artık, hak ediyor. Yeterki biz çalışalım, çabalayalım, üretelim, yatırım yapalım. Bu memleketin parası yeter” dedi.

5 sene sonra Urfa’yı da Türkiye’yi de tanıyamayacaksınız

“Allah’a şükür, huzur, istikrar olursa güzellik oluyor, yatırım oluyor” diyen Celalettin Güvenç, “Eski dönemlerde bir okulu 3 senede yapamıyorlardı, hamdolsun biz bir senede 270 okulun temelini atmayı başardık. 4 bin 150 derslik, 400 trilyon liradır. Bizler bu milletin, sizlerin hizmetkârıyız. Oynanan oyunları görüyorsunuz. İnşaallah 30 Mart’ta yeni bir destekle, bu Başbakana, bu AK Partiye yola devam derseniz hiç kuşkunuz olmasın 5 sene sonra Urfa’yı da tanıyamayacaksınız. Türkiye’yi de tanıyamayacaksınız. Allah’a şükür bu ülkenin bunları yapacak gücü var. Bunun için ihtiyacımız huzuradır, birliğedir, beraberliğedir, dayanışmayadır ve Allah için çalışana destek vermeyedir. Biz sizleri seviyoruz, kendimizi önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. Şanlıurfa’da, bu Kenger’de göreceksiniz, en çok 2,5 sene içersinde bütün köylerin görüntüsünü değiştireceğiz. Kanalizasyondur, parke taşıdır, susuzluktur, hepsini tarihe gömeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır evel Allah. Allah razı olsun, sizlere teşekkür ediyorum, hepinize sevgi, baygı sunuyorum. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.