banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Güvenç, Huzurlu köyünde mesaj verdi VİDEO


Beraberinde AK Parti İl başkan Yardımcıları Erkan Sözen ve İbrahim Toru, İl Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Ural ve Süleyman Hışmanlıoğlu ve İl Gençlik Kollarından Cuma Koç ile gittiği Huzurlu köyünde coşkulu bir şekilde, zılgıtlarla karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç, sözlerine “Önce hakkınızı helal ediniz” diyerek ve “Allah bizi mahcup etmesin, Allah bizi sizin bu sevginize layık eylesin” duasıyla başladı.
2002’de Recep Tayyip Erdoğan ile diriliş hareketi başladı
“Bizim milletimiz kadirşinas, bizim milletimiz, vefalı, bizim milletimiz akıllı, bizim milletimiz sağduyulu” diyerek konuşmalarına devam eden Celalettin Güvenç, “Kim dost, kim düşman, kim samimi, kim samimi değil, kimin amacı ne, kim ne yapmak istiyor çok iyi biliriz. Bizimde muhalefet partilerinden farkımız bu. Bizde milletimizi takdir ediyoruz. Diyoruz ki, bu milletin iradesi şaşmaz bir iradedir. Bu milletin sağduyusu şaşmaz bir sağduyudur. Siz bu milleti küçük görüyorsunuz, göbeğini kaşıyan adam diyorsunuz. Bunlar şapkalı, bunları kandırırız diyorsunuz, be hey gafiller birkere kandırabildiniz mi sandıkta bu adamları, kandıramazsınız. 2002’de, 2004’te, 2007’de, 2009’da kandıramadınız, 2010 referandumunda kandıramadınız. 2011 seçimde kandıramadınız ve Allah’ın izniyle 2014 Mart geliyor, gene bu millet sizi sandığa gömecekler. Milleti sömürenlerin, kanını emenlerin tasını toprağını toplayıp birkez daha evlerine gittiğini gösteriyor. İnşaallah o 1 Nisan akşamı hep beraber aydınlık bir gelecek için ve sandıktan AK Parti çıkacak, hepimiz Bismillah diyerek Allah rızası için hizmetinize koşacağız. Heryerde bunu anlatıyoruz, bu ülke ile oldu bitti oyun oynuyorlar. Dün oynadılar, bugün oynuyorlar, yarın oynayacaklar. Amaçları bizim zenginleşmememiz. Amaçları köylünün yüzünün gülmemesi, çocuklarımızın okumaması ve kendimize gelmememiz. Ama Allah’a şükür 2002’de tekrar diriliş hareketi Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başladı. Halkımızla bütünleştik, sizlerle bütünleştik, her geçen gün kara günleri geride bıraktık. 2002 Ocak – Şubat aylarında Tayyip Erdoğan’ın teslim aldığı hükümette ‘Devlet memura maaş ödeyebilir mi’ diye konuşuyorlardı. Devletin sıkıntısı var diyorlardı. Antep’te Abdülkadir Konukoğlu demeç veriyordu değerli kardeşlerim; ‘Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütçesinin adam olması zor. Servetlerimizin % 25’ini bağışlayalım da Devletin 2 yakası bir araya gelsin’ diyordu. Çünkü 2002’ye gelirken gecelik faiz 8 bine çıkıyordu. Kamu Bankalarından söğüşledikleri para TÜSİAD’ın rakamlarına göre 140 milyar doları bulmuştu. Tayyip Erdoğan Türkiye’nin her yerinde dedi ki; ‘Kefen boynumda, üstüme gelmeyin. Allah’a bir can borcum var, onu da bu millet için feda ederim. Bizi eğemezsiniz, bükemezsiniz. Artık eskisi gibi ülkemin kaynaklarını soyamazsınız’ dedi. İşin özü budur ve bu günlere geldik Allah’a şükür” dedi.
Belediyeyi sizlerin emrine sunacağız
Halen su sıkıntısı çeken köylerin olduğu bildiğini belirten Güvenç, “Birçok kere kuyu açıp su bulamadığımız, halen suda sıkıntı çeken bacılarım var, kardeşlerim var. Ama siz biliyorsunuz ki biz hizmetkarız. Biz hizmete talibiz. İnşaallah büyükşehir olduğumuzda daha büyük imkanlarla, çünkü İl Özel İdaresinin 2-3 katı bütçesi olacak, o kaynakları sizlerin emrine sunacağız. Çocuklarımızın emrine sunacağız. Daha yaşanabilir köyleri kuracağız. Çocuklarımızın okuyacağı daha iyi okullara yatırım yapacağız, hastahanelere yatırım yapacağız. Şanlıurfa’yı Viranşehir’den Ceylanpınar’ına, Suruç’tan Siverek’e, Akçakale’den Harran’a karış karış gezerek, kucaklayarak insanlarımıza milletin Belediyesi nasıl olur onu göstereceğiz. O Belediyeyi sizlerin emrine sunacağız” diye konuştu.
Fukaralık artık bizim kaderimiz olamaz
Sözleri “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganları ve alkışlarla kesilen AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç, “Allah razı olsun, Allah bizleri bu sevginize layık eylesin” diyerek konuşmasına şöyle devam etti;
“Nasıl Devletin kapılarını, Valiliğimizin kapılarını Muhtarlara, Belediye Meclis üyelerine, sizlere açtıysam Allah’ın izniyle Meclis üyelerimizle o Belediyenin kapılarını sizlere açacağız. Sizlerle konuşacağız, sizlerle istişare edeceğiz, hangi köyde ne ihtiyacınız var, hangi mahallede ne yapmamız gerekir, kadınlar için, çocuklar için, yaşlılar için ne yapacağız planlayacağız ve onları tek tek yaparak 5 yıl içerisinde Türkiye’de söz sahibi, ses getiren marka bir şehir kuracağız. Diyoruz ki, fukaralık artık bizim kaderimiz olamaz. Artık Şanlıurfa kan davalarıyla anılmasın. Şanlıurfa güzelliklerle, pamuğuyla, fıstığıyla, ticaretiyle, turizmiyle anılsın. Biz artık pamuğu balya yapıp satarak Bin 500 lira kazanmayalım. Onu iplik yapalım, kumaş yapalım bu ilçemiz daha da zenginleşsin. Bunu yapacak gücümüz var, bunu yapacak imkanları Allah bu şehre vermiş. Yeterki akıllı olalım, yeterki kenetlenelim, yeterki soysuzluk, hırsızlık, haydutluk yapmayalım. Bizler sizlere hizmete talip olduk. Allah’ın izniyle yanlış yapmayacağız.”
Parapara köyünde sohbet
Daha sonra Parapara köyüne geçen Güvenç ve beraberindekiler,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.