banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Şanlıurfa Mesleki Eğitim Kurumu Normalleşme ne zaman başlayacak

Güvenç, Hayvan pazarı esnafına söz verdi VİDEO


İlk olarak Yeni Hayvan Pazarı esnafını ziyaret eden Celalettin Güvenç, Yeni Hayvan Pazarı Esnafı Dernek Başkanı Abdülhakim Turgut ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Yeni Hayvan Pazarı Esnafıyla sohbet eden Celalettin Güvenç, tavsiye ve önerilerini dinleyerek, sorunlarının giderilmesi hususunda geçmişte yapmış oldukları çalışmaları anlattı.
Daha sonra esnafla bir arada oturarak gündem hakkında konuşan Celalettin Güvenç, Türkiye üzerinde oynanan oyunları aktararak, esnafın sorunlarının olduğunu bildiğini ve bu sorunları esnafla bir araya gelip esnafın talepleri doğrultusunda çözeceklerini belirtti.

 


Başbakan Erdoğan ve Bakan Çelik’e destek pankartı
Yeni Hayvan Pazarı ziyaretinin ardından Saman Pazarı Esnafıyla bir araya gelerek sohbet eden Celalettin Güvenç,  Saman Pazarı Esnaf Başkanı Mahmut Şeyhanlı ile birlikte ağaç dikerek, Başbakan Erdoğan ve Bakan Çelik’e destek pankartı açıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 


Öte yandan Saman Pazarında esnaf tarafından övgüyle karşılanan Celalettin Güvenç,  esnafın Allah ondan yüz bin kere razı olsun demesinin ardından esnafa sarılarak, teşekkür etti.
Ziyaretleri hakkında açıklama yapan Celalettin Güvenç, Yeni Hayvan Pazarı ve Saman Pazarı esnafını ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Daha sonra Saman Pazarına geçerek buradaki esnaflarımızla bir araya geldik. Burada çok büyük sorunlar olduğunu gördük. Mevzuat ve kanundan kaynaklanan sıkıntılar var. Tarım Müdürlüğümüzün uygulamalarından kaynaklanan sıkıntılar var. Altyapı ile ilgili sorunlar var. Biz daha önce buraları gezmiş ve sorunlarını tespit etmiştik”dedi.


Ankara ile görüşerek mutlaka çözümler üreteceğiz
Hayvan Pazarı ve Saman Pazarı esnafına ve üreticilerine seslenen Celalettin Güvenç, “Allah’ın izniyle ve halkımızın teveccühleriyle başkan olur olmaz,buranın tüm sorunlarını masaya yatıracağız. Karşılıklı anlayışla ve dayanışma ile alt yapı sorunlarını gerekse ticaretin önündeki engellerin kaldırılması yönünde Ankara ile görüşerek mutlaka çözümler üreteceğiz. Gönüllerini ferah tutsunlar. Hayvan Pazarı sadece Şanlıurfa için değil tüm bölge için çok önemli burada ticaret ve ekonomi var. Önemli bir nüfus ekmek kazanıyor ve evlerine aş götürüyor. Üretim yapılıyor, katma değer sağlanıyor, ülkemizin hemen her yerine et gönderiyor. Dolaysıyla buranın üzerine titrememiz ve anlamamız lazım. Kardeşlerimizin sorunlarını dinlememiz lazım. Daha önce de bu yoldaydık, sorunlarına el atmıştık, bundan sonra da aynı yolda olacağız. Ama hiç merak etmesinler yeni dönemde tertemiz güzel bir sayfa açacağız. Bölgenin, sistemin ve üreticinin sorunlarını çözeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bizim için olmazsa olmaz şartlardan birisi hayvan pazarıdır. Hayvancılık bizim için vazgeçilmez sektörlerden birisidir”  şeklinde ifade etti.


Yeni Hayvan Pazarı Esnaf Derneği Başkanı Abdülhekim Turgut ise, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bazı sorunlarımız vardı bunları ilettik. Sayın Başkanımız bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdi. Allah’ın izniyle bu sorunlarımız bitecek. Sayın Başkanımız Celalettin Güvenç’i 30 Martta Başkan olarak görmek istiyoruz. Yönetim ve esnaf olarak onun arkasındayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.