banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Güvenç, Haliliye Kadın Kolları ile buluştu VİDEO

Beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Yıldız, Cemil Çadak, İsmail Güneş ve eşi ile birlikte AK Parti Haliliye ilçesi Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve Kadın Kolları Başkanı NahideFelhan tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Şanlıurfa Büyükşehir’e 30 yıllık tecrübe

Herkesle selamlaşarak hal hatır soran Güvenç ve beraberindekiler, bir süre sohbet ettiler.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Haliliye ilçesi Kadın Kolları Başkanı NahideFelhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in 30 yıllık tecrübesiyle Şanlıurfa’yı büyükşehir olarak düzenleyip çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını söyledi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya çok önem verdiğini belirterek, “Yeni büyükşehir olan Şanlıurfa’nın köylerine kadar düzenli olarak hizmet gidebilmesi için 2,5 yıldır Şanlıurfa’da Vali olarak başarılı hizmetler yapmış olan Vali Celalettin Güvenç’i Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olarak gösterdiler. Allah’ın izniyle çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşlarımıza Büyükşehir olarak genelindeki ilçelerimize ve köylerimize bile hizmet götürüleceğini, dolayısıyla tecrübeli olan insanların başa getirilmesinde fayda olacağını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Başımız dik

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ise,Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini belirterek, “Bizlerde teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle kadınlarımızla, gençlerimizle, vatandaşlarımızla hep birlikte bu seçimden başarıyla çıkacağız. Artık açık toplumda yaşıyoruz. Ne yapılırsa Urfa’mızın köylerinde bile görülüyor. Her seçimde halka rağmen yaptıkları yanlış hareketler halkımızın kenetlenmesine sebep oluyor, ama onlar bunu bir türlü anlamadılar. Yine seçim yaklaştı yine komplolar başladı. Yeni paketler hazırlanıyor, Hükümetimiz suçlanıyor, AK kadrolar kötülenmeye, suçlanmaya çalışılıyor. Dün olduğu gibi bugünde bir yerde yolsuzluk varsa,milletin hakkının gaspı varsa devlet parasının çalınması varsa bizonun karşısındayız. Bunu AK Partinin içersinde olan bir bakan oğlu da, Vali de, belediye Başkanı da yapabilir. Tayyip Erdoğan Bey ve ekibi 12 yıldır ayıklaya ayıklaya yola devam ediyoruz. Bize kötülük bulaşmaz. Başbakanımız çok sevdiği birçok insanı şaibeli işlerden dolayı kenara çekmiştir. Türkiye’de soruşturmanın ne kadar problemli olduğunu biliyorsunuz. İşte Başbakanımız, belki aklanacaklardır ama halkın güveni sarsılmamasın diye 4 tane Bakanımızı görevden almışlardır. Başımız dik, ama bu olayı yapanlar yolsuzlukla suçladıkları, disiplin kuruluna verip ihraç ettikleri bu gün getirip İstanbul’a aday ettiler. Hiç merak etmeyin. Allah’ın izniyle safları çok daha sıkı tutacağız, kenetleneceğiz ve gençlerimizin huzur ve barış içinde yaşamasını istiyoruz. Bunun için de çok çalışmamız lazım. Belliki iftira atacaklar, yalan söyleyecekler. Biz diyoruz ki gelin bu şehiri nasıl şekillendirelim onları konuşalım. ,Biz ne düşünüyoruz, siz ne düşünüyorsunuz onu konuşalım diyoruz. Anama onların bilgileri yok, donanımları yok, hep işleri iftira atmakla, başkalarını kötülemekle uğraşmışlar. Biz, halkın dertleriyle dertlenen yönetimden yanayız. Haliliye ilçemiz de bu anlamda Şanlıurfa’nın en önemli ilçemiz. Donanımlı, tahsilli insanlarımız burda. Bize çok iş düşüyor. Her mahalleyi dolaşıp herkese gerçekleri anlatacağız, yapacaklarımızı izah edeceğiz” dedi.

Kadınlarla ilgili ayrı birim oluşturacağız

Güvenç, kadınlara her zaman çok değer verdiklerini belirte, “Her zaman anlatıyoruz kadınlarımız çok değerlidir. Anne olan, düne kadar hiçbir hak ve hukuku tanınmayan Urfalı kadınlarımızın artık siyasete de girmeleri çok önemli. Bu değişimin ve bu dönemin önünü açmamız lazım. Sonuca yaklaştığımız an çok zorluklarla karşılaşacağız. Hayatın her halinde kadınlarımızla, eşlerinizle, gençlerimizle hep birlikte, el ele çalışacağız. Allah yardımcımız olsun. Tempomuzu arttıracağız. Çalışmalarımızı süratle davam ettireceğiz. Allah’ın izniyle, vatandaşlarımızın da desteğiyle 1 Nisan 2014’ten itibaren Büyükşehir Belediyemizde kadınlarla, kültürle, sporla ilgili başlı başına birimler kurup, yaklaşık 350 - 400 trilyon lira gibi büyük bütçe ayıracağız. Kadın Derneklerimizle oturup neler yapacağımızı belirleyeceğiz. Bu işin başına da bir kadın getireceğiz. Kadınların halinden kadınlar anlar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kadınlar da düşüncelerini tek tek belirterek Şanlıurfa’da kadınlar için gerekli olduğuna inandıkları bazı taleplerini ilettiler.

 

 

 

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.