banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Güvenç Halfeti'de binlerce kişiye hitap etti VİDEO

Güvenç konuşmasında, belediyelerin tek şerefinin halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Vatandaşlara gül ve karanfil dağıttı

Halfeti’deki binlerce kişinin katılım gösterdiği mitinge katılan Celalettin Güvenç, burada binlerce Halfetilinin sevgi seliyle karşılandı. Miting alanında bulunan vatandaşlara gül ve karanfil dağıtan Celalettin Güvenç’e mitingde bulunan kalabalık şarkı ve tezahüratlarla eşlik etti.

Miting meydanında toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Celalettin Güvenç, “Halfeti’nin, Yukarı ve Aşağı Göklü’nün, Argıl’ın ve Ömerli’nin güzel insanları bize moral verdiniz. Ben değişime hazır mısınız diye soracaktım; siz uçuşa hazırsınız Halfeti insanları” diye seslendi.

Bütün kapıları sizlere açacağız

“Belediyelerin bir tek şerefi vardır; o da halkına hizmet etmektir” diyen Celalettin Güvenç, “Allah’a şükürler olsun ki bu anlayışı dalga dalga AK Parti Ülkenin her yerinde yayıyor. Her yerde gönülleri kazanıyor. İnsanları kucaklıyor. Şehrin tümünün sorunlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sorumlu olacak, o koltukta oturan adam; insaf, iman sahibi olacak, ahlaklı olacak, senin hakkını öbürüne yedirmeyecek. Adil olacak kapıları sana açacak. Biz çalıştığımız süre boyunca kapılarımızı insanlara açtık, makamlarda oturmadık. Dedik ki gönül kazanalım, insanlarımızın gönlünü kazanalım. Hiçbir soruna duyarsız kalmadık. Bu iş vaatle olmaz; bu iş emekle ve inançla olur. Arkanda böyle bir hükümet ve millet sevdalısı Başbakan var” dedi.

Liyakatlı, inançlı insanlarla bütün kapıları sizlere açacağız

Tüm ilçelerin arkasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin olacağını söyleyen Celalettin Güvenç, bütün sorunlara yönelik çalışmaları başlattıklarını ifade ederek, “Liyakatlı, inançlı ve içinizden çıkan insanları iş başına getirerek bütün kapıları sizlere açacağız. Açık ve net söylüyorum; Ege’nin Bodrum’u varsa, bizimde Halfeti’miz, Şavaşan’ımız, Şeker Mahallemiz var. Şüpheniz olmasın. Yeter ki yatırım yapalım, proje üretelim, hizmet edelim. Biz bu işe hazırız, sizleri de hazır görüyorum” diye konuştu.

30 yıllık devlet tecrübesiyle Büyükşehir adayımız başımızda

AK Parti Halfeti İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ise,  “Halfeti’nin makus talihini yenmek için bir son lazım; bunun için deneyim, tecrübe ve cesaret lazım. İşte görüyorsunuz 30 yıllık devlet tecrübesiyle sayın Celalettin Güvenç bizim başımızda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız” dedi.

“Şanlıurfa merkezde, Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki çocuklar hangi parklarda oynuyorsa; Halfetili bacılarımızın çocukları da onun gibi parklarda oynayacak” diyen Mehmet Erdoğan, “AK Partinin Ampulleri aydınlatacak; kurtulacak karanlıklardan Halfeti” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından miting alanında vatandaşların arasına giren Celalettin Güvenç, vatandaşlarla kucaklaşarak, coşkuyla uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.