banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Güvenç, CHP İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri; Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar ile Abdülkerim Gök Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesine vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istediler. 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri; Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar ile Abdülkerim Gök Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesine vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istediler.  
Vatandaşlarla selamlaşan Celalettin Güvenç ve beraberindeki vekiller, vatandaşların yoğunlukla dile getirdikleri elektrik sorunu konusunda hükümetin ve Bakanlar Kurulunun çalışmalarının tamamladığını ve yürürlüğe giren yasa ile çözüme kavuşacağını belirterek, hükümetin çiftçilere verdiği desteklemelerin önemine dikkat çekti.
CHP İlçe Başkanına Ziyaret
Vatandaşlarla buluşmaların yanı sıra yol güzergâhı üzerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden Celalettin Güvenç, STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinledi. Güvenç, Viranşehir temasları kapsamında CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Remzi Taylan ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından sıcak karşılamadan ötürü Remzi Taylan’a teşekkür etti.
CHP ziyaretinin ardından vatandaşlarla buluşmaya devam eden Celalettin Güvenç, vatandaşlardan dua ve destek talebinde bulundu. Celalettin Güvenç, samimi sohbetler gerçekleştirdiği vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunup; el birliğiyle daha yaşanabilir bir Viranşehir ve Şanlıurfa oluşturacaklarını ifade etti.
Son olarak Kuyumcuların bulunduğu bölgeyi ziyaret eden Celalettin Güvenç, beraberindeki Milletvekilleri ve Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin ile birlikte burada yer alan esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.
Öte yandan manifaturacılık yapan bir işletme sahibi tarafından Celalettin Güvenç’e yöresel kıyafet olan ‘Şalvar’ hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.