banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Güvenç; Ceylanpınar için güzel günler başlayacak VİDEO


AK Parti Ceylanpınar İlçe Teşkilatına gösterdikleri ilgi dolaysıyla teşekkürlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Büyükşehir yasası ve yerel seçimlerin önemine değinerek, Büyükşehir statüsüne geçen Şanlıurfa içinde büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Seçilecek olan Büyükşehir Belediye Meclisinin Şanlıurfa’yı, tüm ilçelerini, köylerini İlçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde yatırımı yapılacak, yürütmesini sağlayacak, sorunlarını çözeceklerini söyleyen Celalettin Güvenç, bunun devrim niteliğinde bir karar olduğunu vurgulayarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hediyesi olduğunu söyledi.
Büyükşehir yasasının Demokraside gelinecek en son nokta olduğunu kaydeden Güvenç, mahalli seçimlerin stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, seçilecek insanın ayrım gözetmeksizin devletin verdiği imkanlarla eşit bir şekilde ve adil olarak halkın ihtiyaçlarına göre harcaması gerektiğini vurguladı.
‘Millete efendilik yoktur. Millete hizmetkârlık vardır’


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın okulunda yetiştiklerini ifade eden Güvenç, bir asırdır bu coğrafyada yaşanan sorunların üzerine giden, çözüm odaklı çalışan bir kadro olduklarını söyleyerek, “ Bizler bu coğrafyada korkmadan çekinmeden ‘Söz Milletindir’ diyenleriz. Bizler bu coğrafyada ‘Millete efendilik yoktur. Millete hizmetkarlık vardır’ diyenleriz. Devletin, idarenin, Valinin, siyasetçinin onuru halkının mutluluğuyla belirlenir. Ankara’da, İstanbul’da, Diyarbakır’da, İzmir’de yüksek sesle dedik ki bu ülkede yaşayan herkes eşittir. Bu ülkede yaşayan herkesin kimliği, dili, dini, mezhebi kutsaldır. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. İnsan olmak önemlidir. Gün kucaklaşma, çalışma, geleceği aydınlatma günüdür. Çok şükür bu anlayışımız Anadolu’ya dalga dalga baharı, barışı, sevgiyi, kardeşliği getirdi. Kadimden beri olan hoşgörü kültürümüz gönülleri yumuşattı. Her geçen gün Ak Partimiz sizlerden daha çok teveccüh ve destek gördü. Biz millete hizmete inanıyoruz. Biz yolsuzluğa, hırsızlığa, ayrımcılığa, gayrımcılığa, ötekileştirmeye karşıyız. Biz insana inanıyoruz. Bu felsefeyle 12 yıldır bu ülkede hizmetler yürütülüyor” dedi.
Ceylanpınar’a ortalama 25 defa geldik
İki yılda 248 defa ilçeleri ziyarette bulunduğundan bahseden Güvenç, bu minvalde Ceylanpınar’a ortalama 25 defa geldiklerini söyleyerek, “Her ziyaretimizde de köylerimize gittik. Kadınlarımızın, muhtarlarımızın, kardeşlerimizin, göçerlerimizin, Arap’ımızın, Kürt’ümüzün, Türkümüzün derdiyle ilgilendik. Çünkü yatarak yönetim yapmak mümkün değil. Tembellikle iş yapmak mümkün değil. Yeni dönemde de inşallah Ak oylarınızla göreve geldiğimizde sürekli bir ayağımız burada olacak. Sizin Ak oylarınızla seçeceğiniz belediye başkanımızla oturacağız akşamlara kadar, sabahlara kadar, köylerimizin sorununu, tapu sorununu nasıl çözeceğiz. Göçerlere nasıl yardımcı olabiliriz. Buradan ilan ediyorum 10 bin dekarlık arazide nasıl yeni bir Ceylanpınar kuracağız, bunu çalışacağız ve yapacağız. Bu şehrin artık buna ihtiyacı var, çalışmaya ihtiyacı var. Bu şehrin, ilçenin sorunları var. Biz bunları biliyoruz” dedi.
Tarihi bir seçim süreci olacağını ifade eden Güvenç, Şanlıurfa için, Ceylanpınar için güzel günlerin başlayacağını belirterek, “ Yeni bir ufuk açılacağı inancındayım. Yeni dönemin çok aydınlık olacağı inancındayım. Bütün zorluklara rağmen çok iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Büyükşehirin imkanları şimdikine göre iki kat üç kat fazla olacak o kaynakları, paraları son kuruşuna kadar sizlerin hizmetine harcayacağız. Kör kuruşun peşinde olacağız” dedi.
Tanışma Toplantısı açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’i görevlendirdiğini söyleyerek,  Şanlıurfa AK Parti Teşkilatı olarak Celalettin Güvenç’in arkasında yürüyecekleri ifade etti.


Öte yandan toplantının ardından vatandaşlarla sohbet eden Güvenç, birebir sorunlarını dinledi.


AK Parti Ceylanpınar İlçe teşkilatı tanışma toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulgani Alkış eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.