banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Güvenç, Buğday pazarında esnafla buluştu VİDEO

Şanlıurfa merkez, ilçeler ve köylerde seçim çalışmalarına devam eden Celalettin Güvenç,Zahireciler Odası, Buğday Pazarı ve Eyübiye ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Zahireciler Odası Başkanı Mustafa Ertürk tarafından karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, burada Ertürk ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Zahireciler Odası ziyaretinin ardından Zahireciler Borsası ve Buğday Pazarı esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, esnafın çalışmaları hakkında sohbet edip hayırlı işler diledi. Önümüzdeki dönemde tekrar bir araya geleceklerini anlatan Celalettin Güvenç, daha sonra Eyyübiye İlçesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Temaslarının ardından Güvenç, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı esnaflara teşekkür etti.

Öte yandan esnaf ziyareti sırasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgünve AK Parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

BUĞDAY PAZARI

 

EYYÜBİYE ESNAF

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.