banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Güvenç, Beykapılılara söz verdi VİDEO


Celalettin Güvenç, kentin tamamının sorunları bildiklerini ve bu konuda uzmanlarla hazırlık yaptıklarını, halkın teveccühü ile iş başına gelmeleri halinde yapacakları çalışma ve projelerle kısa sürede Şanlıurfa’nın çok yol kat edeceğini belirtti.
İlk olarak Beykapı esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, burada ocak başı işleten bir esnafla birlikte mangal başına geçti ve yanan ateşte kebap pişirdi.
Daha sonra mahalle buluşmasın yapıldığı alana geçen Celalettin Güvenç, burada vatandaşlara hitap ederek, “30 Mart 2014’ten sonra hangi projeleri yaparız? Gençlerimizin,  kadınlarımızın, çocuklarımızın önünü nasıl açarız? İşsizliği nasıl azaltırız? Şu Eyyübiye’mizin çehresini nasıl değiştiririz? Tapu, konut, kira sorunlarını; okul, park ve bahçe eksiğini nasıl çözeriz? Bunları araştırıyoruz, çalışıyoruz, çabalıyoruz, uzmanları çağırıyor ve hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.
Konut, imar ve gençlerin işsizlik problemlerinin altını çizen Güvenç, “Bunun için oy verirken çok dikkat edeceksiniz. Vereceğiniz oy yerini bulacak. O oyların karşılığında iş başına gelecek kadrolar; samimiyetle, bilgi ile ve gayretle çalışacaklar. Biz bu azim ve kararlılıktayız” dedi.
Yapacakları çalışmalarla kısa sürede Şanlıurfa’nın çok yol kat edeceğini anlatan Celalettin Güvenç, “Çünkü bizim arkamızda AK Parti ve Başbakanımız, Geçmişten gelen 20 yıllık bir belediyecilik deneyimi var. Bu gün çok açık görünen bir şey var. AK Parti; Demokrasinin, birlik ve beraberliğin, geleceğin ve barışın adresidir” dedi.
AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ise seçim startını verdiklerini ve sahada kapı kapı dolaşacaklarını ifade ederek, birinci işlerinin Eyyübiye’ye hizmet olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.