banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç, Başkanlık makamına oturdu VİDEO

Şanlıurfa'da yapılan yerel seçimlerde % 62 gibi büyük bir farkla yerel seçimlede başarıoyla çıkan AK Parti  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç bu sabah Yüksek Seçim Kurulundan mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Bugün Saat 11:00'de Şanlıurfa belediye binasına gelen Celalettin Güvenç'i belediye binasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye çalışanları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye encümenleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Karışamaya gelenleri selamlayan  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti İl Başak nı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başakanı Nihat Çiftçi'yle makam odasına geçti.

İLK İŞİ BELEDİYENİN KASASINA BAKMAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye makamına oturan Belediye Başkan Celalettin Güvenç, burada bulunan basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "İl iş olarak vekaleten bir genel sekreter atayacağım. bankalara da talimat vereceğim, belediyenin paraları hakında bilgi versinler" dedi.

FAKIBABA DEVİR TESLİM TÖRENİNE GELMEDİ

İki dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığını yapan AK Parti eski belediye Başkanı Ahmet E. Fakıbaba Seçimden sonra ayrıldığı Şanlıurfa'ya dönmediği için Başkan Celalettin Güvenç'in görev devir teslim törenine katılmadı.

www.balikligol.com

 

 

 

 

VİDEO


celalettin güvenç, şanlıurfa büyükşehir... paylaşan: balikligol_com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.