banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Güneş köyünde bayramlaşma heyecanı

 

Şanlıurfa Merkeze bağlı Güneş köyünde geçen seçimde İl Genel Meclis üyeliğine aday olan Halil Topdağ tarafından organize edilen bayramlaşmaya Şanlıurfa AK Partili heyetin ve çevre köylerin muhtarının katılımıyla heyecanlı geçti.

Halil Topdağ tarafından düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Oymak, İl Yönetim kurulu üyesi Yusuf Mert, Hümeyit Bilbay ve Ahmet Ekinci katılırken, Güneş  köyü muhtarı İbrahim Topdağ, Mutluca köy muhtarı İsmail Erkultekin, Tarlabaşı köy muhtarı Dibo Demirel, Keçikıran köy muhtarı İbrahim Yardımcı, Akbilek köy muhtarı Hüseyin çiftçi, Gümüşören köy muhtarı Mahmut Doğan, Yediyol köy muhtarı Halil Yıldız, Yamacaltı köy muhtarı İdo Budak ve Turluk köy muhtarı Ahmet Ekinci ile Güneş Köy sakinleri katıldılar.

Bayramlaşmanın bir kaynaşma olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Oymak; “Bayramları bayram gibi yaşamayı Allah bize nasip etsin. Her zaman böyle güzel günler nasip etsin” diyerek herkesin bayramını kutlayan Oymak, köyden mutlu bir şekilde yarıldı.

Halil Topdağ ise köylere biraz daha ilgi gösterilmesini talep etti. Topdağ; “Bu bayramı  mutlu ve huzurlu geçiriyoruz. Yarın çok önemli bir oylama yapacağız. Anayasa değişikliğini oylayacağız. Biz buradaki muhtarlarla birlikte EVET oyu kullanacağımızı açıklıyoruz. Çünkü lehimize olan düzenlemeler var. Pazar gününü yine bayramdan sayıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.