banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Gümrüklerde rüşvet yolsuzluk hayali ihracat bitmek bilmiyor, 5 ilde gerçekleştirilen son operasyonda 55 kişi gözaltına alındı!

Gümrüklerdeki yolsuzluk, rüşvet iddiaları bitmek bilmiyor. Mali Şube ekiplerince, hemen hemen her hafta bir gümrük müdürlüğüne baskın düzenliyor. Son baskın ise İstanbul polisi gerçekleştirdi. Yurt genelinde 5 ilde düzenlenen operasyonda 55 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla projeli bir çalışmanın ardından bugün harekete geçti.

Aralarında İstanbulun da bulunduğu 5 ilde düzenlenen operasyonda 55 kişi gözaltına alındı. Zanlılar sorgulanmak üzere Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu kişilerin arasında gümrük çalışanı, yönetici ve firma yetkilileri de olduğu öğrenildi. Zanlılar gümrüklerde rüşvet, yolsuzluk ve hayali ihracatla suçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.