banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Gülpınar’dan siyaseti bırakırım çıkışı VİDEO

Siverek’te modern bir binanın açılışına Bakan Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, Seydi Eyyüpoğlu, Zeynep Karahan Uslu,  AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil Mutlu  İl Jandarma komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Açılış töreninde Bakan Faruk Çelik folklor ekibiyle beraber bir süre halay çekti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "11 yıllık geçmişimiz ve ortaya koyduğumuz uygulamalar hep bu kardeşliği pekiştirmek için oldu. Son açıklanan demokratikleşme paketi de bu amaca dönüktür" dedi.

Şanlıurfa’da ki temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Siverek  ilçesine adeta çıkarma yaptı. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal tarafından karşılanan Bakan Çelik ilk olarak SGK Hizmet binasının açılışına katıldı.

Bir süre önce Siverek ilçesine yaptırılan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının  açılışında ilk olarak SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ve İlçe Kaymakamı Hamza Erkal yaptılar.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu bir konuşma yaptı. Yıllarca terör, acı çektik, Siverek ve Urfa’da  bugün burada yeni bir eseri açıyoruz. Geleceğimiz için ortak geleceğimiz ve yarınlarımız için binalarımızın açılışını  yapmıyoruz. Yollar, hastanelerimizle güzel günlerin kapısını aralıyoruz.’dedi.

GÜLPINAR İSTİFA EDERİM!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Siverek SGK Binasının açılışında çok anlamlı bir konuşma yaptı. Yılladır Siverek İlçesinde adaletin olmadığını  vurgulayan Gülpınar ‘Siverek İlçesinde adaletin tescil edilmesinin ardından siyaset yapmayacağını ve istifa edeceğini’söyledi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ‘Siverek halkı sert gibi görünür ama, Devlet erkanına saygıyı, gönül adamını başının ucunda taşır. Siverek Halkı sayın Başbakanı , siz Bakanı ve Vali beyi seviyorsa, sizlerin tevazuudur. Bizlerde sizlerden aldığımız heyecanla, Bugün Siverek ilçesinde gönül almaya geldik, tehdit etmeye gelmedik, Allah yolumuzda bizi alı koymasın, bugün güzel bir eseri açıyoruz. Rahmetli Babamın attığı eski binalar eskiyor, ama hizmetler baki kalıyor. Siverek ilçesine yakışmayan birçok esere ihtiyacımız var. Tamamen Allah rızası için hizmetler edilirse, tarih boyunca bu hizmet binaları yapanlar unutulmayacaktır’. Şeklinde konuştu.

 

Gülpınar’ Biz partimizin şanına yakışır adaleti uyguluyoruz, ancak Siverek’te bazen adalet zedelenmiş, inşallah bu adaleti tesis edeceğiz, bu tüm Siverek’in hayalidir, tek güç olarak Devletin varlığını insana hissetmeliyiz, İnsanlar Devlete güvenmelidir. Ben bu güveni görürsem yarın siyaseti bırakırım. Benim için yegane siyaset her zaman daha iyisini yapmaktır. İnşallah yaptığımız hizmetler ortadadır. Önümüzdeki dönemde yetki verirseniz, Siverek’i hak ettiği yere getirilecektir.

Gülpınar, Toplum yararına alınacak olan işçilerin kura ile belirlenmesini istedi.

 

 

BAKAN ÇELİK ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ.

 

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ise açılışta çok anlamlı bir konuşma yaptı, geçmişte vatandaşların sosyal güvenlik haklarından yararlanması konusunda ciddi anlamda adaletsizlikler  yaşandığını belirterek, AK Parti iktidarında söz konusu adaletsizliğin giderildiğini söyledi.

 

Bütün vatandaşların eşit şekilde sağlık hizmetlerinden yararlandığını vurgulayan Çelik, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı birleştirilerek vatandaşa tek merkezden daha kaliteli hizmet sunulduğunu ifade etti.

Çelik, şöyle konuştu: "Huzurumuzun ve kardeşliğimizin kıymetini bilelim. Başbakanımız öyle bir başbakan ki Edirne'den Kars'a, Urfa'dan İzmir'e Türkiye'deki 76 milyonun kardeşliği çerçevesinde kimin ne hakkı varsa o hakkı verme konusunda kararlı. 11 yıllık geçmişimiz ve ortaya koyduğumuz uygulamalar hep bu kardeşliği pekiştirmek için oldu. Son açıklanan demokratikleşme paketi de bu amaca dönüktür. 'Ben şunları şunları bekliyordum, ben de şunları şunları bekliyordum' bunlar doğru bir bakış açısı değil. Bireysel olarak ne isterseniz isteyin bu ayrı bir şey. Ama Türkiye'de 76 milyonun birliğini güçlendirecek bir bakış açısı asıl olandır. Maden bu güzel toprak ecdadımız tarafından kurtarılmış, herkese eşit mesafe yapacağız, 140 km yol yapılmış, üç ay için 475 trilyon okul için para gönderdik. Siverek İlçesinde okul, gençlik merkezi,  hastane hizmete girdi. Her alanda top yekûn Siverek ilçesinde kalkınma var” dedi.

Bakan çelik'in konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, ve Belediye Başkanı Murat Bucak'a Bakan Çelik plaket verdi.

Açılıştan sonra Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler Milletvekili Kasım Gülpınar'ın Bakan onuruna verdiği yemekte buluştular.

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.