banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Gülpınar’dan Hilvan esnafına ziyaret

 Seçimlerin iyi geçeceğini ve herkesin hakkına razı olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bahattin Yıldız ve Hacı yaygın, Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Hilvan çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek bol kazanç dileklerini iletti ve 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye oy vermelerini istedi.

Hilvan’da güzel yatırımlara vesile olduk
Hilvan esnafını tek tek ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Bu günümüzü Hilvan’a ayırdık. Sabah başladığımız ziyaretlerimiz esnaf gezisi, Sivil toplum Örgütleri, Mahalle toplantıları ve eş dost ziyaretiyle inşaallah tamamlıyoruz gezimizi. Bizim için verimli bir gezi oldu. Vatandaşın sorunlarını, taleplerini dinledik. Çözüm bulma noktasında bazı girişimlerde bulunduk. İnşaallah seçimde iyi geçecek, bir sıkıntı olmayacak. Özellikle biz, 7 Haziran seçimlerinin çok sağlıklı geçmesi için de gayret ediyoruz bir taraftan. Bizim ümidimiz o ki, 7 Haziran’da çok güzel bir şekilde, demokratik şekilde seçimler neticelensin ve sandıklar açıldıktan sonra herkes hakkına razı olsun. Biz ümitvarız inşaallah. Urfa için, Hilvan için çok güzel günler devam eder inşaallah. Hilvan’da hakikaten biz bu dönem çok güzel yatırımlara vesile olduk. Gerçekten çok güzel yatırımlar geldi Hilvan’a. Bazı eksikler var, onlarda inşaallah tamamlanacak. Ben bütün Hilvan halkına selamlarımı, saygılarımı iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.