banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen Urfa Balıklıgöl

Gülpınar ve Özcan’dan Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret
Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Dr. Halil Özcan ile birlikte İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Mustafa Yavuz, İl Yönetiminden Müslüm Atmanoğlu, Ahmet Ekinci ve Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’le beraber Sağlık Müdürlüğüne geçerek Müdür Erdoğan Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın M. Kasım Gülpınar, Dr. Halil Özcan ve AK Parti heyetine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Burada Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar ve Dr. Halil Özcan Şanlıurfa’daki sağlık yatırımları ve sağlık kurumlarındaki gelişmeler hakkında İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran’dan bilgi aldılar.

 

AK Parti heyeti yaklaşık olarak 1 saatlik görüşmeden sonra İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran’a başarılar dileyerek buradan ayrıldılar.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.