banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Gülpınar ve Nebati, Yeni Türkiye için aşiretleri geziyor


Nebati ve Gülpınar, Yeni Türkiye için istikrarın şart olduğunu belirttiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar ve Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Karacabey, Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte İzol Aşiretini ziyaret ederek Mehmet İzol’la daha sonra Bucak aşiretini ziyaret ederek Ahmet Kırvar ile bir süre fikir alış verişinde bulundular ve seçimde AK Partiye destek istediler.

Gülpınar, Nebati ve beraberindekiler Bucak ve Rızvanlı aşiretlerine mensup Mehmet Emin Bucak’ın oğlu Cumali Bucak ve Gülşen Turanlı'nında düğününe katıldılar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ve beraberindekiler Hilvan ilçesine geçerek AK Parti İl SKM Başkanı Süleyman Elgün’ün teyzesinin vefatı nedeniyle ta’ziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Nureddin Nebati ve beraberindekiler, Şanlıurfa’ya dönerek seçim çalışmalarını sürdürürken, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Cumali KaravarileKırvar Seçim bürosunu ziyaret ettiler. Daha sonra Zincirliçay Mahallesini ziyaret ederek Kanaat Önderleri ve vatandaşlarla görüşüp AK Partiye destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.