banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

GÜLPINAR; SEÇİM SONRASI DEĞERLENDİRME FIRSATI BULDUK

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Başkanlığında Düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar katıldı. Toplantıda Şanlıurfa’nın sorunları ve gündem de olan konular konuşuldu.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Konuşmasında şunlara değindi.“ Yönetim kurulu toplantılarında gündem de olan konuları görüşüyor ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Şanlıurfa için hayırlı olan kararlar konusunda düşüncelerini belirtiyor arkadaşlar. Bu toplantımızı Kasım beyle beraber yaptık. Toplantımızın Şanlıurfa ve halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.”

Daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar konuşmasın da şunlara yer verdi. “ Seçimden sonra ilk defa yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geliyoruz. Onlarla hasbihal etme seçimin ardından bir araya gelip ve güncel olayları bir değerlendirme fırsatı elde ettik. Ben bu fırsatı sağladığı için başta değerli il Başkanımız olmak üzere onun şahsında yönetim kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Bir istişare ortamı şuanda benim içinde çok önem arz eden bir konu inşallah buradan yapacağımız istişareler hem Şanlıurfa halkı için hem, bizim için, Partimiz için hayırlara vesile olur dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.