banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Gülpınar Seçim Bürosu ve Taziye ziyaretinde


 Aynı zamanda partisine ait Seçim bürolarını da ziyaret ederek orada bulunan partililer ve gönüllülerle sohbet edip fikir alış verişinde bulunuyor.
KaraköprüSeçim Bürosunda vatandaşların taleplerini dinliyor.

7 Haziran seçimlerinin ‘Yeni Türkiye’ açısından çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Seçimin önemini ve AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptıklarını hemen herkese anlatmak zorundayız. Onun için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak düşüncesiyle dil, din, ırk ayrımı yapmadan, partimize oy vermiş veya vermemiş, hatta partimiz mensubu olmayanları bile ziyaret ederek bazı gerçekleri anlatmak zorundayız” dedi.

Gülpınar, seçim çalışmalarını sürdürürken, Seçim Bürolarımızı da ziyaret ederek oradakilerle sohbet ederken bile seçimin önemini, yeni Türkiye’yi ve 2023 hedeflerini anlattıklarını, her fırsatta da zaman ayırıp ta’ziye ziyaretleri yaparak vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır dileklerini ilettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.