banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Güllüoğlu, seçim çalışmasında kadınlar ile buluştu

Hacı Bekir sofrasında toplanan kadınlar, Haliliye belediye başkan adayı İbrahim Güllüoğlu ile sohbet etti.

Kadınlara yaptığı konuşmada ilk olarak eşine teşekkür eden Güllüoğlu, “Eşim benim yıllardır arkamda dimdik duran bir kadındır, beni desteklemesinden dolayı hepinizin önünde ona teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediyeciliğin kolay bir şey olmadığına dikkat çeken Güllüoğlu, Haliliye yeni kurulacak olan bir ilçe ben sizlere buradan sesleniyorum, eski bir belediye ile yeni bir belediye arasında çok farklar vardır, benim olmam önemli değil, belediyeciliği bilen birinin başkan olmasını destekleyin dedi.

Bayanların seçim sürecinde çok daha duyarlı olduğunu belirten Güllüoğlu, “Erkekler bazen hissi davranabiliyor, bazen maddi manevi duyguları işin içine katabiliyor, ama ben biliyorum ki kadınlarımız bu süreçte çok daha duyarlı ve dikkatli insanlar, seçim sürecine en fazla katkıyı sunacaklarına inanıyorum”diye konuştu.

Yıllardır Belediye’de görevli olduğunun altını çizen Güllüoğlu, Kadınlarımıza çok önem verdik, onlarla birlikte çok güzel işlere imza attık, hatırlarsanız, ilk yıllarımızda bir belediye başkan yardımcımız vardı, GülendalAçanal hanım, kendisi ile çok iyi ilişkiler içerisinde çalıştık, kadınlara verdiğimiz önemi kimse küçümsemesin”

STK’ların önemine de değinen Güllüoğlu, Özellikle Kadın STK temsilcileri toplumumuzda çok önemli işler çıkarıyor, onlarla da çok iyi ilişkiler içerisinde olacağız, bu bacılarımız ile yeni dönemde hep beraber güzel faaliyetlerde bulunacağız”

Kadınlarla buluşmasının sebebini ise onların duasını almak olduğunu vurgulayan Güllüoğlu, “Buraya sizlerin duasını almaya geldim, fikirleriniz benim için çok önemli bu süreçte çok ciddi bir rol alabilirsem, sürekli toplantılar yaparak yan yana geleceğiz” dedi.

Konuşmasını sürdüren Güllüoğlu, “Haliliye çok zor bir ilçe, Şanlıurfa’nın tam merkezi, buraya belediyeciliği bilen birinin başkan olması lazım, Haliliye’nin seçmeni bu süreçte yapabilene destek vermesi çok önemli, eski bir belediye ile yeni bir belediye arasında çok ark vardır, ben özellikle belirtmek istiyorum, benim olmam önemli değil fakat bu işi bilen biri aday olsun, Haliliyenin geleceği için bu çok önemli, hizmet için sizlere güveniyorum, Haliliye’yi belediyeciliği bilen birinin olması çok önemli, hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

Kadınlar arasında konuşan Emine Al, Aday adayı Güllüoğlu’nun dedesi İbrahim Güllüoğlu’nun torunu olduğunu belirterek, çok temiz ve güvenilir bir ailenin ferdi olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

Düşüncelerini aktaran diğer kadınlar ise, Güllüoğlu’na destek vereceklerini belirtirken, Şanlıurfa belediyesinde kendilerini dinleyen ve belediye çalışmalarını bilen bir insanı desteklemek gerektiğini ifade ettiler.

Kadın dinleyicilerden biri ise, İbrahim Güllüoğlu’na özellikle teşekkürlerini sunarken, gerekçesini ise konuşmasına başladığında ilk olarak eşine teşekkür ettiğini söyledi.

Bu durumun kendisini duygulandırdığını aktaran Kadın STK temsilcisi, “İlk olarak eşinize teşekkür ettiniz, buda beni hem duygulandırdı hem de çok samimi bir insan olduğunuzu gösterdi” dedi.

Konuşmaların ardından toplanan kadınlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Güllüoğlu, kadınlara teşekkür ederek salondan ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.