banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Güllüoğlu ASKF’yi ziyaret etti

Haliliye Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Güllüoğlu Karakoyun İş Merkezi’nde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF) ziyaret ederek Federasyon Başkanı Bahattin Canbeyli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin desteklerini istedi.

GÜLLÜOĞLU: “ASKF İNŞALLAH BİZİMLE ÇOK FARKLI YERLERE GELECEKTİR”

Federasyon Başkanı Canbeyli ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre fikir alışverişi gerçekleştiren Güllüoğlu, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu benim için ayrı bir yeri olan Sivil Toplum Kuruluşudur. Çünkü gerek bu yönetim gerek önceki yönetimlerle uzun yıllar çalışma imkânım oldu. Aynı zamanda ASKF Disiplin Kurulu Üyeliği yaptım. Belediyespor amatör ligden profesyonel liglere yükselene kadar ASKF’yle çok iyi diyaloglarımız, güzel girişimlerimiz, alt yapı ve tesis çalışmalarımız oldu. Ben Bahattin Bey’in şahsında da özellikle son zamanlarda amatör spor kulüplerine yapmış olduğu katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum. Çünkü her şeyin altlığı gençlerimizdir, çocuklarımızdır.  Her şeyin altlığı bu çocukların sporla uğraşmasıdır. İnşallah, Allah nasip eder biz göreve geldiğimizde de zaten hem Haliliye Spor’la hem de amatör sporlarla birlikte çok farklı bir yönetimin içine girmiş olacağız. Ben buradan ASKF ailesinin bir üyesi olarak ziyaret ettim ve fikir alışverişinde bulundum. Teşekkür ediyorum” dedi.

CANBEYLİ: “SAYIN GÜLLÜOĞLU ASKF AİLESİNDEN BİRİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

Nazik ziyaretinden dolayı Güllüoğlu’na teşekkür ettiğini belirten ASKF Başkanı Bahattiin Canbeyli ise, “AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday adayımız Sayın İbrahim Halil Güllüoğlu bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Gerçekten bizim bir şiarımız var. Biz bir aileyiz. Sayın Güllüoğlu da bu ailenin bir üyesi. Daha önce disiplin kurulu üyeliğimizi yapmış bir arkadaşımız. Bizi ziyarete gelmişler. Sizin şahsınızda kendisine teşekkür ediyorum. Spora çok katkıda bulunan bir kardeşimiz.  Belediyespor’u yıllar önce amatör kulüplerden profesyonel ikinci lige kadar taşımış bir kardeşimiz. Yani spora gönül vermiş, spordan gelen bir kardeşimiz. İnşallah kendisi seçildiği zaman ASKF ve yönetimimize faydası olacak bir kardeşimiz.  Biz de kendisini gönülden destekliyoruz. İnşallah olur. Biz de kendisinin yanındayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.