banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Güllüce'ye Ceylanpınar'da Fahri Hemşerilik Verildi

Ceylanpınar tapu sorununu ve göçerlerin sorununu çözümüne verdiği büyük destek dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından fahri hemşerilik beratı verildi.

fahri hemşerilişik beratını ilk kez bir bakana verildiklerini söyleyen Menderes Atilla; Ceylanpınar'da devam eden yatırımlara ve projelere  bakanımızın desteği ve emeği çok fazla oldu. Sayın Bakanımıza Ceylanpınar'daki yatarımlara verdiği destek ve sorunlarımızın çözümünde gösterdiği gayret dolayısısyla kendisine Ceylanpınarlı olma beraatını vermekten gurur duyuyorum. bu fahri hemşerilik beratını ilk kez bir bakanımıza veriyoruz. O Bakanımız'da Sayın İdris Güllüce oldu" dedi.

Bakan İdris Güllüce Kendisine fahri hemşerilik beratını veren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

TAPU VE GÖÇERLERİN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Bakan Güllüce Belediye binasının balkonundan toplanan Ceylanpınarlılara hitap etti.

Tapu ve göçerlerin sorununu çözdüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: Sevgili Ceylanpınarlı hemşerilerim. Ceylanpınarın en büyük sorunu olan tapu sorununu tamamen çözdük. Yakında hepiniz tapunuzu alacaksınız. şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca yine bölgenin en büyük sorunlardan biri olan göçerler sorunuda hükümetimiz tarafından çözüldü" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali İzzettin Küçük, Eyyübiye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Parti il başkan vekili Cuma Ağaç eşlik ediyorlar..

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.