banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Güle protestoya yaka paça gözaltı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün katıldığı Yıldız Teknik Üniversitesinin Akademik Yıl Açılış töreni öncesi bir grup öğrenci, Parasız eğitim istiyoruz, Ferhat Tüzer ve Berna Yılmaza özgürlük pankartı açarak, protesto gösterisi yaptı. 1i kız 2 öğrenci yaka paça taşınarak gözaltına alındı. Polisler öğrencilerin ağızlarını kapatarak uzun süre taşıdı.

Cumhurbaşkanı Gülün törenin yapıldığı Oditoryum binasına girişinden hemen sonra meydana gelen protestoda, 30 kişilik bir öğrenci grubu, B Blok önünde açtıkları pankartla ve attıkları çeşitli sloganlarla parasız eğitim talebinde bulundu.

Üzerinde Ferhat Tüzer ve Berna Yılmaza Özgürlük, Parasız eğitim istiyoruz, alacağız- Gençlik Federasyonu yazılı pankartı açıp Parasız eğitim istemek suç değildir sloganları atan biri kız iki öğrenciye polis ve üniversitenin özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Öğrenciler gözaltına alındı. Polis gözaltına aldığı öğrencileri uzun süre yaka paça taşıdı. 

B Blok önünde önünde toplanan öğrenciler Üniversiteler bizimdir, sloganları atarak, törenin yapıldığı binaya yürümek istediler. Polis buna izin vermeyince grup, oturma eylemine başladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.