banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Görüşme sonrası ilk açıklama

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

- MHP ile dostane bir görüşme oldu. Sağlıklı ve güçlü bir hükümet kurma taraftarıyız diye konuştuk. Bahçeli son derece açık bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, hükümet ortağı olmama tavrını teyit etti. 7 Haziran'i böyle yorumladıklarını söylediler. Hükümette olmama fikrini bir kez daha ilettiler.
BAYRAM İLE YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ

- Bahçeli ile Ramazan Bayramı sonrası da görüşmek için mutabık kaldık. Bahçeli, Türkiye'nin hükümetsiz kalmamasını, güçlü bir hükümet kurulmasını istiyor. Bundan sonraki görüşmeler çerçevesinde hem arkadaşlarımız arasında, hem ihtiyaç duyulması halinde Sayın Bahçeli'yle bayram sonrasında ikinci bir görüşme için de tekrar bir araya gelme imkanımız var. Bunun da her an gerçekleşebileceği konusunda da mutabık kaldık.
CHP İFADESİNİ KULLANMADI

- "CHP ile olmazsa..." diye bir ifade kullanmadı. Hükümet ortaklığında olmama, muhalefette kalma düşüncesi olduğunu söyledi. Hükümette bulunmama yaklaşımını bir kez daha ilettiler.
KOALİSYONU KURANA KADAR HER PARTİYE EŞİTİZ

- Bir parti ile protokolu imzalayıp koalisyonu kurana kadar her partiye eşit mesafedeyiz. Siz sormadan söyleyeyim. Dün CHP ile gündeme gelmediği gibi bugün de MHP ile Cumhurbaşkanlığı konusu gündeme gelmedi.



Kaynak : Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.