banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gönüller Demirkol'dan Yana

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 

İlçe teşkilat başkanları ve STK temsilcilerinin büyük teveccüh gösterdiği Demirkol, Akçakale ve Harran ilçesini ziyaret ederek, dostlarıyla hasret giderdi.

20 Mart Pazar Günü DSİ Konferans Salonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde teker teker ilçeleri ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Demirkol gezilerin yalnızca siyasi amaç içermediğini aslında eski dostlarla bir buluşma gezileri olduğunu ifade etti.

İlk olarak AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığını ziyaret eden Demirkol, İlçe Başkanı Naif Başak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sohbet etti.

 

MİLLETVEKİLLİĞİNDE DEMİRKOL’UN POTANSİYELİ YÜKSEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Naif Başak, “AK Parti’den aday adayı olan toplam 340’in üzerinde değerli kardeşlerimiz var. Ancak bizim gönlümüz Sayın Fevzi Demirkol’dan yana. Çünkü milletvekili aday adayları arasında Fevzi Demirkol’un ayrı bir yeri var. Akçakale, Harran ve diğer ilçelerde büyük potansiyele sahip olduğunu iyi biliyorum”dedi.

AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Başak’a teşekkür eden Fevzi Demirkol ise, ilçe teşkilatlarına yapılan bu gezilerin siyasi ziyaret değil de dost meclisinde bir buluşma olarak algılanmasını istedi.

 Ardından Akçakale Ziraat Odası Başkanı Hamet Topdemir’i ziyaret eden Fevzi Demorkol daha önce ameliyat olan Topdemir’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 Akçakale Ziraat Odasından sonra Akçakale Şoförler Odası Başkanı Halil Ayhan’ı  da ziyaret eden Demirkol, daha sonra Harran İlçesine geçti.

Harran İlçesinde vatandaşlarla sohbet eden Fevzi Demirkol ardından AK Parti Harran İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Akay’ı ziyaret etti.

Son olarak Harran İlçe Ziraat Odası Başkanlığına giderek başkan Muhsin Özyavuz ve çiftçilerle sohbet etti.

Ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, ‘Buraya gelmemiz dostlarımızla birlikte olmamıza vesile olmuştur. ‘ şeklinde konuştu.

 

DEMİRKOL: “ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin kaderiyle birlikte, dünya tarihinin seyrini de değiştiren en önemli olaylardan biri olduğunu belirterek, 'Çanakkale, bir devrin kapanıp bir devrin başladığı yerdir' dedi.

Aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla andıklarını ifade eden Demirkol, “Türk milleti, tarihi boyunca sahip olduğu bu yüksek ruhu önce Çanakkale'de, sonra da milli mücadele döneminde ortaya koymuş ve bu toprakları sonsuza kadar bize vatan yapmıştır. Büyük Türk milleti, söz konusu bu ruh ve inançla, milli mücadele yıllarında olduğu gibi tarihin her döneminde vatanın ve milletin bağımsızlığı uğrunda hiç bir taviz vermeden mücadele etmiş ve bu uğurda şehitler ve Gaziler vermiştir. Bugün bu aziz vatanda, canımızdan ve malımızdan emin olarak, Türk olmanın onuruyla, bağımsız bir hayat sürdürebilmemize imkan sağlayan tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularıyla doluyuz. Bu duygularla, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anıyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.