banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Göncü; Erdoğan Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yaptı

AK Parti İl Başkanlık Binası Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez katıldı.

ERDOĞAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPTI

Toplantıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarı kadınlara daima pozitif ayrımcılık yaptığını söyledi. 10 Ağustos’taki seçimle Erdoğan’a teşekkür edeceklerini söyleyen Göncü;  Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda kadın ve çocuklara pozitif ayrımcılık yapan yasa çıkardı. Bizim haklarımıza anayasal güvence getirdi. Bizde AK kadınlar olarak 10 Ağustos Pazar günü sandıkta teşekkürümüzü edeceğiz” diye konuştu.

KADINLAR GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARDIR

Kadınların her zaman gösterilen başarılarda büyük pay sahipleri olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; hani meşhur bir deyim vardır, ‘her basarîli erkeğin arkasında bir kadın vardır’ diye, bu bir gerçektir. Her basarîli erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünü bende her başarılı seçimin arkasında kadınlarımız vardır diyorum” dedi.

AK PARTİ’NİN DİNAMOSU VE GÜCÜ KADINLARDIR

AK Parti’nin kadınlara büyük önem verdiğini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “AK Partinin seçim başarılarında en büyük pay her zaman Kadın Kollarımızındır. Bu yüzdendir ki ben hep söylerim, AK Parti’nin dinamosu ve gücü kadınlardır.  Yine inanıyorum ki 10 Ağustos’ta Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın alacağı tarihi oyla kıracağımız rekorda yine en büyük pay kadınlarımızın olacak” diye konuştu.

Yaklaşık olarak iki saat süren toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.