banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Gök: Milletin Partisi bugün 12. Yılına giriyor

Dr. Gök: "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, ülkemizin demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuş, Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmış,   kendisini millete adamış,  Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.

Birçok konuda lideriyle, ekibiyle ve teşkilatlarıyla rol model olarak görülen partimiz güven ve istikrarın sembolü haline gelmiştir.

Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" fikrinden yola çıkarak, yaşayışı, etnik yapısı, inancı, rengi, dili, siyasi görüşü ne olursa olsun sadece insan merkezli bir siyaset yapmak üzere yola çıkan partimiz,  iktidara geldiğinden beri gerçek vaat ve icraatlarıyla 'İlklerin ve enlerin partisi' olmayı başarmıştır.

Demokrasi, adalet, kalkınma, insan hakları, sivilleşme, özgürlük, anayasa çalışmaları noktasında büyük mesafeler kat eden hükumetlerimiz, kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendiren adımlar atarak , inkar, red ve asimilasyon politikalarına son verdi. Vatandaşlarımızın ana dillerini kullanmasının önündeki engelleri kaldırarak  TRT ŞEŞ’i kurdu.

Durmadan, yorulmadan çalışmaya, ülkemizi büyütmeye, milletimizi yüceltmeye devam etti.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ülkemizi güzel yarınlara taşıyan partimizin başta Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm değerli mensuplarını kutluyor, partimizin 12. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.