banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Giyim Bankası Destek Bekliyor

Türkiye’nin dört bir yanından ve Şanlıurfa’daki hayırsever vatandaşlardan gelen ihtiyaç fazlası giysileri, Başkanlık konutunda temizleyip, ütülendikten sonra Gıda Bankasının da katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Gül Fakıbaba, yardımseverlere seslenerek, gıda ve giysi yardımında bulunmalarını istedi.
Fakıbaba “Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde Karakoyun İş Merkezi’nde hizmet veren Gıda ve Giyim Bankası yoksul ailelere yönelik gıda ve giyim yardımlarını sürdürüyor. Eşim Ahmet Eşref Fakıbaba ve birçok hayırsever işadamının öncülüğünde 2004 yılında kurulan ve o günden bu yana binlerce ihtiyaç sahibine yardım elini uzatan Gıda ve Giyim Bankamız, her yıl olduğu gibi bu yıl da yardımlarına devam ediyor. Bu düşüncedeki hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Başkanlık Konutuna ait 316 91 83 nolu telefonumuzu arayarak bizzat benimle görüşebilirler. Ya da bu numaradaki görevliye giysi vermek istediklerini belirterek kendi adreslerini bırakabilirler. Bizim oluşturduğumuz ekipler giysileri bu vatandaşlardan alarak bu yönde yardım bekleyenlere gerekli katkıyı yapacaklardır “dedi.
Tüm boş zamanlarını giyim bankasına ayıran Gül Fakıbaba, evlerde kullanılmayan giyim malzemelerini önce temizleyip, ardından tamir edip, poşetleyerek ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmasını sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.