banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Gıda İmalatçıları Sitesini cazibe merkezi olacak-VİDEO


GAP Gıda İhtisas Yapı Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Celalettin Güvenç, Gıda İmalatçıları Sitesi Esnafının görüş ve önerilerini dinleyerek, yapacakları projeleri ve şehrin tamamının sorunlarının çözümü hususunda atacakları adımları anlattı.

Bölgeye park ve konut da yapılacak
Gıda İmalatçıları Sitesinin bulunduğu bölgeyi canlandırıp, cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Celalettin Güvenç, bu bölgeye park ve konutta yapacaklarını söyleyerek, sanayide çalışan insanların hayatını kolaylaştırmak adına yaşanabilir alanlar, nefes alacakları, alışveriş edecekleri bir yaşam alanı yapacaklarını ifade etti.

Halkın ve milletin belediyesi yapacağız
30 Mart yerel seçimlerin önemine değinen Celalettin Güvenç, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti desteklendiği zaman,kim milletin aleyhine çalışıyorsa, hangi delikteyse onu bulacağız. Bizim böyle yumuşak göründüğümüze bakmasınlar bunu da söyleyeyim size. Kim halka zülüm ediyor, kim haklıya karşı hareket ediyor? Bunlar hak ve halk düşmanıdır birçoğu; bunlara ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ama zamanlama çok önemli, gücümüz şu anda bu kadarına yetiyor. Allah Devlete ve hükümete zeval vermesin. Biz belediyemizi halkın ve milletin belediyesi yapacağız” dedi.

Yol ve alt yapı sorunları var
2010 yılından bu yana Gıda İmalatçılarını tek çatı altında topladıklarını söyleyen Kureyşi Çelik, 4 yıl içerisinde 80 yakın işletme kurduklarını; 60’a yakın işletmeyi Tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan 19 milyon TL’ye yakın hibe aldıklarını belirtti. Çelik, yol ve alt yapı sorunları olduğunu anlattı.
Gıda İmalatçılarını ziyareti esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Vekili Erkan Sözen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.