banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Gezici'nin Urfa Anketinden AK Parti'ye Şok!

Gezici , Türkiye genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili seçmenin algısını belirlemek üzere 14 – 15 Mart 2015 tarihlerinde, TÜİK örneklem verileri dikkate alınarak Türkiye’nin 6 Büyükşehiri Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa illerinin tüm ilçelerinde ve 124 mahalle ve köyde, 18 yaş ve üstü seçmen nüfusunu temsil eden yaklaşık yarısı kadın olmak üzere toplam 24.868 katılımcıyla yapıldığı ankete göre AK Parti oy kaybediyor.

EN BÜYÜK OY KAYBI ŞANLIURFA'DA

ŞANLIURFA: AKP 2011’de Şanlıurfa genel seçimlerinde % 63.4 oy almasına rağmen 2015 Haziran seçimlerinde çok ciddi düşüş yaparak % 48.2 oranın da oyalma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. HDP ise % 27 den % 35 e oylarını çıkardığı görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.