banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gençlik Kolları Anayasa Değişikliğini Kutladılar

AK Parti Gençlik Kolları Anayasa Değişikliğini Kutladılar

Anayasa değişikliği halk oylaması Türkiye geneli yüzde 58 evet yüzde 42 hayır ile kabul edildi. Şanlıurfa’da ise yüzde 95 evetle rekor kırdı.

Bu sonuca Tüm Şanlıurfalıların teveccühü ile ulaşılırken, Başbakan Erdoğan’ın yürüttüğü “Evet” çalışmalarının Urfa ayağını oluşturan AK Parti teşkilatı çıkan sonuca seviniyor.

AK Parti Gençlik Kolları çıkan sonucu kutladı. Haşimiye bölgesinde akşam bir kafede buluşan gençler sıra gecesi ekibinin çaldığı Şanlıurfa Kurtuluş türküleriyle yeni anayasa değişikliğini kutladılar.

Geceye katılan AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, yenilen yemeğin ardından gençlere teşekkür etti. Düşünür; “Referandum sürecinde olsun Başbakanımızın 6 Eylül’de Topçu Meydanında düzenlediği mitingde olsun gençlerimiz çok iyi iş çıkardılar. Siyasete yeni girmelerine ve yeni teşkilatlanmalarına rağmen büyük iş başardılar. Bu anlamda gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ise; “Biz bu geceyi düzenleyerek hem birlik beraberlik içinde olmak hem de başarılı bir şekilde geçtiğimiz referandum sürecini değerlendireceğiz.

Yönetimimizi devraldıktan hemen sonra zorlu referandum süreciyle karşı karşıya kalmamıza rağmen gece gündüze, Ramazan ayı demeden, Gerek Miting alanının düzenlenmesi gerekse referandum sürecinde yapılması gereken tüm çalışmaları yılmadan yorulmadan çalıştık. Bu anlamda yönetim kurulundaki ve gönüllülerimizi kutluyorum.

Bizlere güvenerek bize bu görevi layık görenleri de mahcup etmedik.

Bizlere güvenip bizi bu göreve layık gören partimize ve bize inanan güvenen desteklerini esirgeyemeyen ve referandum günü verdikleri oylarla Türkiye’de rekor kıran iller arasında yer alan, bizi gururlandıran Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Değerlendirmenin ardından bir televizyon programı için ayrılan İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, gençlerle gurur duyduğunu ifade etti. Gece, sohbet, değerlendirme ve sıra geceleri eşliğinde devam etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.