banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gençlerden ‘Çay Sohbetleri’ Toplantısı


Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği ‘Çay Sohbetleri’nde gençlere yönelik konuşma yapan Celalettin Güvenç, ilk olarak gündemde yer alan AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları konusuna değinerek,  “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan üst kurul gece geç saatlerde adaylarımızı açıkladı. Öncelikli olarak hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçimin yeni bir sürecine, aşamasına girmiş olduk, bu önemli bir aşama.Bu güne kadar adaylar ne zaman sahaya çıkacak sorusu gündemdeydi. Artık onlarla beraber yürüyeceğiz. Arkasından da 2 hafta içerisinde meclis üyelerimizi belirleyeceğiz. Bu seçimde hepimize gerçekten çok zor görevler düşüyor. Bir heyecan fırtınası estirmemiz gerekiyor. Vatandaşlarımız bunu bekliyor ve talep ediyorlar. Burada da siz değerli gençlerimize çok önemli görev düşüyor. Mahallelerde, sokaklarda, her yerde organize bir şekilde çalışmamız gerekiyor” dedi.
Milletin beklentisi yüksek,ümidi AK Partide
AK Partiden Milletin ümidinin ve beklentisinin çok yüksek olduğunu ifade eden Celalettin Güvenç,  AK Parti ve kendilerinin adına bir gurur vesilesi olduğuna dikkat çekerek, “bu ülkede alternatifimizin olmaması, herkesin beklentisinin AK Partiden olması, herkesin beklentisinin AK Parti Adaylarının hiçbir eksiğinin olmaması, her bakımdan dört dörtlük olması; bu da bizim için ağır sorumluluklar getiriyor. Aynı zamanda çok ciddi çalışmamız ve bu beklentiyi karşılamamız gerekiyor” dedi.
Çok büyük bir metropol olmayı hakkediyor
Gençlerle birlikte gayretle ve çabayla halkın, Şanlıurfa’nın ve ilçelerinin önünü açacaklarını belirten Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın daha iyi yerleri hakkettiğini söyleyerek, “Çok büyük bir metropol olmayı hakkediyor. Bu potansiyeli var. İnşallah bu potansiyele el birliğiyle katkı sağlayacağız. İnşallah bu gün yeni bir sayfa ile çalışmaları başlatacağız. Her aşamada sizlere çok iş düşüyor ve beklentimiz sizlerden çok yüksek. Gayretleriniz için şimdiden takdirlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Millet sevdalısı gençlik çok önemli
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ise, gençlik kollarının önemine vurgu yaparak, Gençlik Kollarından gelen millet sevdalılarının birçok üst birimde, Milletvekilliğine, Bakanlığa kadar görev alma yolunda ilerlediklerini belirtip bununda artarak devam edeceğini söyledi.
AK Parti artık gençlerin görüşlerinden ve kanaatlerinden faydalandığını ifade eden Yahya Akman,  gençlerin sadece seçim zamanın da faaliyet göstermediklerini sonrasında da değerli toplantılarla, faaliyetlerle AK gençlerin ülkenin siyasetinde aktif rol almaya başladığını dile getirdi.
AK Parti Genlik Kolları Başkanı Osman Uludağ da, ‘Çay Sohbetleri’ adı altında kendi alanlarında deneyimli kişileri davet ederek, tecrübelerinden faydalanıp görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.