banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatları İftar sofrasında buluştular

 

 

AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan ayı dolayısıyla gerek yerel de gerekse de ulusal anlamda olan konular hakkında İl yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu. Yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Yürütme kurulu üyeleri ve asil yedek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Beyazgül yaptığı açıklamada şunlara değindi. “ İlçe, merkez Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Belediye meclisi üyelerimiz ve bütün teşkilatımız ile birlikte iki güzel seçim geçirdik. Bugün de gerek halkımızın özverili çalışmaları gerekse teşkilatımızın gayretleri ile Şanlıurfa’mız bir huzur şehri olmuştur. Tabi teşkilatta görev alan her bir arkadaşımız aldığı görev ile birlikte sorumlulukta almıştır. Halka hizmet etmek, hakkın emrine göre hareket etmek gayretini esirgememektir bu zaman zaman bu tür toplantılarımız oluyor. Bizim kendi geleneğimizde bu toplantılara mitinglerimize katılım çok önem arz ediyor. Hemşerimiz kendileri platformlar oluşturarak bu seçimlere çok destek verdiler diye konuşmasına devam etti.

Gelecek Nesiller Bizim Çalışmalarımızla Huzur İçerinde Yaşayacak

Tabi bugün çevremiz ateş çemberi içerisinde, terörün hiç bir şeyi dinlemediğini biliyoruz. Ben buradaki arkadaşlarımıza da tüm hemşerilerimize de şunu ifade etmek istiyorum. Dua çok önemli, dua yazılmış bir şeyi bile geri çevirir diye atalarımızın sözü var. Şu Ramazan günü bunun için ganimet ama Ramazandan sonra da dualarımızı eksik etmeyelim, gayretlerimizi eksik etmeyelim, çalışmalarımızı eksik etmeyelim. Gelecek nesiller bize bakıyor, bizim çalışmamızla huzur içerinde yaşayacaklar. Bu nedenle efendim görevimiz bitti rehavete kapılmak yok, yine aynı şekilde aynı gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Netice de bizim işimiz işlerin en hayırlısı olan insanlara hizmettir dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.