banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel Suruç'ta teşekkür yemeği verdi

1 Kasım Milletvekili seçiminde Gaziantep'te vekil seçilen Şanlıurfa Suruç ilçesine bağlı Mızar köyünden Abdülkadir Yüksel, köyünde akrabalarına ve sevenlerine teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekili İbrahim Yıldırz, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Eki,nci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Nizip Belediye Başkanı Fevzi Akdoğan, ŞAnlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve sçok sayıda siyasetçinin yanında yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 

Birlik ve barberliğin önemli olduğunun altını çizen Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel; "Mızar köyü bağrından çok sayıda siyasetçi ve bürokrat çıkarmıştır. Akrabalarımızdan Şükrü Yüksel ile birlikte bugün akrabalarımız ve dostlarımızla bir araya geldik. Şimdi hizmet zamanı" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.