banner2
Öne Çıkanlar kayıkhane Haliliye ural başak faruk bayrak

Gazeteciye dayak olayına Başkan Ayhan'dan açıklama

Başkan Ayhan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. ‘Gazeteci İbrahim Halil Arslan nın uğradığı fiziki saldırı sonucu bazı internet haber sitelerinde beni olayı azmettirmekle suçlamıştır. Bu yapılan saldırı ile ilgi hiçbir şekilde uzaktan yakından ilgimin olmadığını kamuoyunu bilgilendirmek isterim.
Göreve geldiğimiz günden bu yana basın çalışanları arkadaşlarımız ile hep birlikte uyum içerisinde çalıştık. Bunun en güzel örneği komşumuz Suriye de yaşanan çatışmalar nedeniyle basın görevi için ilçemize gelen ve ilçemizde yaklaşık 45 gün kalan, Türkiye‘nin ve dünyanın her tarafından çok sayıda gazeteci kardeşlerimizi en güzel şekilde misafir ettik görevlerini yapmak için kendilerine her türlü imkanı sağladık
Akçakale de, birlik beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamaktayız. Bu yapılan saldırı aleyhime yapılan karalama kampanyasıdır. Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte birlik ve beraberliğimizi çekemeyen kişilerin kardeşler arasında nifak tohumu ekmekten başka bir şey değildir.
Bu Menfur saldırıyı yapan faillerin bir an önce yakalanarak adaletin karşısına çıkmaları için Kolluk kuvveti çok yoğun bir çalışma ve araştırma içerisindedir. Kardeşimiz için Bizimde üstümüze düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.
Bu üzücü olayı yapan kişi ve kişileri şiddet ve esefle kınıyorum. Böylesi olayların ilçemizde yaşanmamasını temenni eder. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.