banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Fırsat Eşitliği Komisyonu Okutan'ı Ziyaret Etti


 

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Güldal Akşit ve komisyon üyeleri Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti.

 

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Güldal Akşit ve komisyon üyeleri bir süre Vali Nuri Okutan makamında görüşüp, valiliğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Heyete çeşitli hediyeler veren Vali Okutan; valiliğin projeleri hakkında da bilgi verdi.

 

TBMM KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU KADIN KÜLTÜR MERKEZİNİ GEZDİ

 

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Güldal Akşit ve komisyon üyeleri Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı ziyaretinin ardından Haleplibahçe’de bulunan Kadın Kültür Merkezini gezdi.

 

Haleplibahçe’de bulunan Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret eden heyeti Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan ve kursiyer kadınlar karşıladı.

 

Merkezde TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunu gezdirip, bilgi veren merkez sorumlusu Abdullah Dut, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın kentte göreve başlamasının ardından Şanlıurfa’da her mahalleye bir kadın kültür merkezi hedefinden yola çıkarak bu güne kadar 25 kadın kültür merkezinin Şanlıurfalı kadınlara hizmet verdiğini söyledi.

 

Abdullah Dut, geçtiğimiz yıl 12 bin kadının okuma yazma, dikiş, bilgisayar, el sanatları, kuaförlük, trikotaj, nakış, takı tasarım ve giyim kollarında eğitim aldıklarını ve seminer verildiğini belirterek, bu yılın ilk ayında 937 kişinin eğitim gördüğünü ve bu yıl 15 bin kadının eğitim almasını hedeflediklerini söyledi.

 

Yetkililerden bilgi alan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu burada eğitim gören kadınlarla sohbet edip, merkezde yapılan çalışmaları da inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.